Gå til innhold
Hundesonen.no

Deva89

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    schæferhund

Deva89's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er egentlig like ille fra start til stopp! Den er egentlig ikke sånn panikk-ut-av-buret.. ?
  2. Hunden vår hyyyyyyyler så fort vi forlater huset og har kommet i bilen! Fikk et råd om at det hjalp med et teppe over buret, så den ikke kunne se forbipasserende osv. men den hyler alikevel... det er ikke like høyt å brutalt... men om noen skulle høre det, høres det jo ut som den går gjennom et helvette i buret sitt..! Det blir veldig slitsomt når man skal bort. å kanskje må kjøre en times tid.. å hunden holder "konsert" hele turen.... er vi heldige så blir det stille, rett før vi er fremme (selvfølgelig)!! Dette har nå pågått i over 1 år... så jeg begynner å miste motet! Folk sier somregel, åja men det går over etter hvert..... DET har jeg mista troen på!
  3. Jeg tror nok noen ganger det er kattene som terger på seg hunden.. men sjelden. hunden er etter dem hele tiden... når han kommer inn fra ute, så er det første han gjør.. løpe rett mot katten(e).. skjønner ikke helt greia... å samme hva vi sier, så er ørene dens stengt..! Akkuratt når det er katter i sikte.. '
  4. Vi hadde en "formsydd" hylle de kunne være på! Men jeg synest det var så kjipt for kattene å måtte være der hele tiden! Så vi laget en katteluke i en vegg som fører ned til kjelleren! Der har de maten sin nede og får være helt i fred! Vi startet også da hunden var ca 1 år og ha den uten bur om natten..FOR at den skulle gå i sammen med kattene hele tiden! Det merkeligeste er at jeg tror de er "venner" når de er helt alene.. har ofte kikket inn ruten, da kan de ligge vedsiden av hverandre foran ovnen... men så fort vi kommer inn.. så er det et JAG uten like! jeg tror det er et skrik om oppmerksomhet, og for å vise oss at hunden er sjefen !
  5. Vi har prøvd alt av tips vi har fått... OVERHØRE, gi godbit å skryt når den er stille og flink! TEPPE OVER BURET for å skjerme litt for ting som skjer utenfor bilen! PRATE MED HUNDEN for å vise den at vi ikke er så langt unna! IKKE SNAKKE TIL HUNDEN!
  6. Har alltid hørt at det er best å ha katt først, om man bestemmer seg for å få hund også. Kan dette egentlig ha noen betydning? Nå har vi hatt 2 katter i 3 år, å hunden kom inn for ca 1,5 år siden... Kattene kan ikke GÅ over gulvet uten å ha en hund i hælene.. Hva skal man gjøre for å roe ned dette, det er på høytid. ?? Hunden ser seg også nødt til å åpne dører, hopper på dørhåndtaket til døren går opp! Dette skulle jeg også gjerne hatt noen tips til å få bukt med_!! Håper noen der ute har noen gode råd og tips om hvordan jeg får hunden til å gi opp denne jagingen av katt! Dette var det lille problemet, det store kommer her, Når vi skal kjøre bil,så er hunden kjempe glad og ikke minst super klar for å være med. Den ligger i bur med et teppe over ( Fikk et tips om at det var beroligende, da hunden ikke så ut). Vi rekker ikke å komme utenom innkjørselen engang før det er full opera i andre enden av bilen.. Den hyler ende ut, å helt til vi er fremme? Ingenting hjelper.... Det er veldig slitsomt.. Noen med masse erfaring, og kan gi noen RÅD?
×
×
  • Opprett ny...