Jump to content
Hundesonen.no

Mikki

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mikki

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Papillon
 1. Mikki

  Hundetreff i Horten

  må ikke være i horten. men akkurat nå blir det vanskelig å komme seg til de stedene. har lappen i august så ds blir det ikke noproblem. hhdde vært kjempe koselig!
 2. Mikki

  Papillon?

  Har selv en Papillon hann hund på 9 mnd nå. Verdens herligste. Hadde ikke gjort en flue fortred. Han vokste opp sammen med 5 andre godt voksne Papillon som denne oppdretteren eide, og de er like herlige. Veldig aktive hunder. Det er mye energi og utholdenhet i en så liten kropp! Veldig kosete er dem. Oppmerksomhets syke. Han skal se alt, høre alt og være med på alt! Veldig smart også. Lærer ting veldig fort og lett å trene med. Har ingenting negativt å si om denne rasen. Eneste er at dem er litt bjeffete i starten, men det roer seg ned etterhvert. Min er nå mye flinkere. Også fordi jeg tok godt tak i det fra starten av, og fordi han begynner å vokse opp nå. Men litt bjeffing regner jeg med at det blir fremover uansett, og det er helt greit. Fordi jeg vet han kun gjør det for å få oppmerksomheten fra noe/noen han ser. Ikke dominerende i det hele tatt. Lar alle herse med han som de vil, omtrent. Fordi han er bare "med på leken". Bare leken gladgutt det som kun vil leke og gå MASSE turer! : ) Anbefaler virkelig denne rasen. Angrer ikke 1 krone jeg har brukt på min Mikki eller tid. Alt er verdt det. : ) Lykke til med å velge det som passer DEG best!
 3. Mikki

  Hundetreff i Horten

  Nei, det er nok ikke noe å være med på. Mange fremmede hunder som bare løper fritt omkring. Dropper nok den der. Men har hørt om Tønsberg - Grevskogen ja. Pleier vel å være på søndager, eller? Det kunne vært noe! : )
 4. Mikki

  Hundetreff i Horten

  Hei hei! Lille valpen min på 9 mnd. tror jeg føler et stort press til å møte andre hunder. Han er en leken og glad liten Papillon hann. Noen her som vet om noen treff i Horten området eller kanskje er interesserte i å opprette en gruppe hvor vi fast går tur sammen med hundene våre? Dette hadde vært godt både for oss og hundene våre. Trim og sosiale antenner slår aldri feil
×