Gå til innhold
Hundesonen.no

Nikita2010

Medlemmer
  • Innholdsteller

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nikita2010

  1. Ja er nok en blanding av å passe på meg og sjalusi når jeg klapper andre. Hun gjør det når jeg klapper hunder hun trives med også hvis de får kos. Jeg gjør som deg å avviser når hun blir slik.

    Jeg er mest redd for at valpen skal ta etter henne. Tror jeg går for en dag eller to uten papillonen i hus slik valpen blir kjent i huset. Ønsker ikke den skal bli usikker og redd i sitt eget hus. Og la de møtes for første gang uten for hjemmeområdet er nok lurt ja.

  2. Vel jeg har ei papillontispe 1,5 år som er veldig skeptisk til nye folk (spesielt barn) og hunder. Hun bjeffer mye og kan glefse etter andre hunder. Når hun har truffet de noen ganger så går det greit slik sett. Men hun er veldig sjalu av seg når jeg klapper andre hunder. Hun blir også lett den som dominerer andre hunder syns jeg i lek.

    Så kommer det en sheltie tispe til oss i juni og jeg lurer på hvilken måte er best for at den skal bli trygg i hjemmet og hvordan få papillonen min til å godta og kanskje ikke dominere den?

    - noen sier slipp de sammen fra dag 1 og la ting bare skje, ikke rett på noen av de.

    - noen sier ta papillonen ut et par dager slik at valpen blir trygg i huset før papillonen kommer hjem. Og så la naturen gå sin gang ang dominering.

    - noen sier man skal rett på papillonen sin atferd når den er "slem" med valpen.

    Jeg er usikker på hva jeg skal gjøre, ønsker at den nye valpen skal bli trygg i huset, ikke dominert av paillonen. Og ikke minst ønsker ikke den skal ta etter papillonen å bli like usikker til folk og nye hunder.

  3. Skal se om jeg kommer meg innom en gang der. Hvor mye dyrere er han enn de andre?

    Har ikke brydd meg så mye om pris før da Nikita ikke har blitt helforet på V&H, men har bestemt meg for å helfore henne nå på det. Så greit å få litt større og rimligere kvanta på det :)

  4. I Sørlandsparken selger dyrebutikken som ligger ved siden av Staples ( Zoo1 ?) fra 20 kg og ned. Hund og Katt på Lund selger også i større kvanta. Hvis ikke de har, tar de inn hvis du spør. Har også hørt at en dyrebutikk på Grim selger uten at jeg har handlet der selv. Forøvrig er den i Sørlandsparken et par kr billigere i alle kvanta hvis jeg ikke husker feil.

    Var på alle 4 dyrebutikkene i sørlandsparken. Zoo1 hadde bare 0,5 og 1 kg pølser i disken. Hund og katt i sørlandsparken sa bare at hun hadde 1 kg (hadde nok 0.5 også).

  5. Men unnskyld meg... Små hunder. Si en valp på 1,5 kg da. Og 4 % av kroppsvekten. Det er jo 60 gram per dag! Hvordan kan man fôre på V&H og få porsjonert ut så små mengder fra en frossen 500 g pølse? Jeg skjønner ikke helt at det kan være annet enn tungvint!? Erfaringer?

    Jeg har hund på litt under 3 kg og vi deler pølsene i biter med øks, og hvis det har blitt halvtint bruker vi en sterk kniv. Så legger vi de i poser og har i frysen. Er veldig lite stress egentlig, og gjør at maten ikke trenger ligge lenge i kjøleskapet. Men 20 kg sekker er jeg usikker på hvordan vil fungere.

  6. 60 gram pr måltid visst du har 2 måltider eller 120 del på 3 visst du har 3 måltider. Visst det er valpt da som man skal ta 4 % av kropsvekt.

    120 gram er 4 % av kroppsvekten hennes, sa de ikke her at de skulle ha 2 %.

    Er ikke så farlig egentlig, hun spiser til hun er mett så tar jeg den bort. Hun får jo tydeligvis litt for mye kan det se ut som ;)

  7. Hun liker buret best. Får hun velge mellom sengen å buret velger hun buret :)

    På dagtid er hun løs i huset. Er bare 4-5 dager i måneden en av oss ikke er hjemme på dagtid, så hun er en heldig hund ;) Mye aktivitet og lite alenetid. De fleste jobber 8 timer og hunden er alene, det slipper hun mye av :)

  8. Hunden min sover greit andre plasser i huset på dag tid, men liker det ikke på kvelden. Er nok mest fordi hun vet vi er i nabo rommet. Har ikke behov for at hun skal sove i stuen egentlig. Hun har jo sovet i mange måneder rolig natten rundt på soverommet, forstår bare ikke hva som har endret seg. Er greit å ha henen der hvis hun faktisk må på do eller det er noe på kvelden, men ikke hver natt ;)

    Nevnte kveldsturen da den var spørsmål om den var lang nok over. På dagtid har hun både tur og masse lek.

    Hun har tilgang på vann hele natten, men skjeldent hun drikker da.

  9. Hunden har kveldstur hver dag og vi har prøvd litt ulike metoder på det. Lang tur og kort tur og når på kvelden vi tar den i forhold til om hun drikker mye når hun kommer hjem. Så har ikke sett noen ulik søvnrytme på henne med de variasjonene.

    Hun har aldri fått komme opp i sengen vår, men hopper på den når hun sov i ei hundeseng ved siden. Det er en papillon så hun har ikke vokst ut av sengen eller buret sitt.

    Har ikke ville ha henne i stuen på natten. Hun har sovet på rommet vårt siden hun kom i hus og de fleste sier hunden skal sove på samme plass fra valpetiden. Hun slår seg ikke til ro i stuen på nattes tid, vi har prøvd det et par netter. Hun virker mer skvetten for da bjeffer hun på hver lyd hun hører på utsiden (noe hun ikke gjør på rommet vårt).

    Vann har hun alltid tilgang på.

×
×
  • Opprett ny...