Gå til innhold
Hundesonen.no

Kiracita

Medlemmer
  • Innholdsteller

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kiracita

  1. Min første hund ble en skikkelig mix , hovedsakelig fordi jeg likte utsendet og hele familien til valpene da jeg var å hilste på.
    Jeg tror egentlig ikke at jeg valgte Kira tror det var mer Kira som sa : Jeg skal være med deg hjem ! Og sånn ble det..

    Hun er nå 3 år og i halvannet år har jeg hatt lyst på en hund til men var litt usikker på hvilken rase jeg skulle velge.
    Men traff en aussie som det var kjærlighet med første blikk både for meg og hunden så når eieren bestemte seg for å ha valper så jublet jeg og for 1 mnd siden hentet jeg hjem lille bitetroll. Og ja jeg undersøkte mye om rasen før jeg faktisk bestemte meg for at jeg ville ha den rasen for å være sikker på at den ville passe inn hos oss. Grunnen til at jeg ville ha aussie er utseendet og personlighet på dem jeg har møtt. Av en eller anna grunn liker jeg dem bedre enn BC. Har ikke angret ett sekund selv om jeg gleder meg en smule til valpestadiet er over. Kira som jeg har fra før er hovedsakelig bc&flat retriever mix men funker ikke helt , hun vil kun ha kos :P Så jeg ville ha en hund som var litt mer på og det har jeg funnet i Zera. Så har nok en mistanke om at jeg har funnet min hjerte rase :)

  2. Mine sover i bur rett ved sengen på sommer halvåret dvs april til september/oktober. Jeg vil ikke ha dem i senga pga flått og all pelsen de mister. Liker ikke våkne med munnen full av pels. Nå skal det sies at begge hundene har bur som det er plass til ihvertfall 2 i hver. Og dyner ligger inni der. Men vinter halvåret får de lov til å ligge i sengen da jeg syns det er veldig koselig.

  3. Colorline Kristiansand Hirtsals har en veldig grei policy som regel. Hvis det er veldig varmt på bildekk vil de ikke ha hunder der pga varmen og anbefaler folk å ta med bikkja ut. De gir litt forskjellige svar for det kommer ann på varmen. Hunden har ikke lov til å oppholde seg inne men å ta den med ut på dekk er helt ok. Og når det er høysesong så er "kennelen" full. De vil ikke ha ulykker med hund i bil. Så kan anbefale å reise med dem.

  4. Jeg syns og det hørtes brutalt ut når jeg først fikk høre om det. Men etter å ha byttet x antall forsekker for bikkja gikk lei og ikke ville spise og hadde prøvd det meste annet så fant jeg ut at jeg fikk prøve. Det var nok hardere for meg enn for hun tror jeg ;) Alle må finne sin løsning tror jeg. En ting som funker på en trenger nødvendigvis ikke funke på en annen.

  5. Jeg har hatt det problemet med min hund. Hun var egentlig bare kresen. Hadde hun med til dyrelegen men han sa alt var fint. Så fikk jeg ett tips om å gi mat på varierte dager slik at hun ikke fikk mat hver dag. Noe som har funket for henne ihvertfall. Hun har skjønt at hun må spise mat når hun får den servert ellers blir det ikke mat den dagen.

  6. http://www.diggidog.no/productdetails.php?product=2730

    Er det ett sånt du tenker på?

    Dette er jo ikke turhalsbånd på noe som helst måte, men noe man bruker for å holde/gire opp - hunder under bitearbeid.

    Det er jo langt bedre å da heller kjøpe ett kort lærbånd som man kan hengende på halsbåndet om intensjonen er å ha mer kontroll på hunden.

    Nei det er ikke akkurat sånn.

    Her er det mer snakk om en strikk som en tar ut.

    Jeg syns det er veldig greit for da kan hunden på en måte bære sitt egen bånd i halsbåndet men når jeg kaller henne inn for kortere perioder syns jeg det virker veldig praktisk.

  7. Jeg synes det er veldig lite av varene som ligger ute på nettbutikken. Men jeg kan godt stikke innom og se om de har enda når jeg skal tilbake til Kristiansund igjen. Så kan jeg ta bilde og skrive opp navn/merke for deg om du vil det :)

    Det hadde jeg satt stor pris på :D

    Så de ikke hadde inne på nettbutikken :)

    Har vært innom flere i Kristiansand og de fleste aner ikke hva jeg snakker om engang :P

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...