Gå til innhold
Hundesonen.no

tm00018

Utmeldt
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tm00018

  1. Dette er noe jeg også lurer på. Jeg får liksom inntrykk av at ALLE pusser tennene på hundene, og dyrleger anbefaler det jo, men jeg har aldri gjort det. Det har gått helt fint det. Selv ikke gamlingene fikk problemer med tenna. Dette til tross for at de spiste menneskemat (joda, back in the day...) og i nyere tid vom og hundemat.

    Spesielt dårlig ånde har de heller ikke hatt, med mindre de har jafset i seg noe ekkelt. Har jeg bare hatt flaks, eller er tannpuss hos hund unødvendig.

    Ja jeg tenker likedan, men så lenge hun får dentastix og tyggebein så er det kanskje unødvendig? Hadde dog vært morsomt å prøvd å sett hvordan hun tar det... :ahappy:

  2. Er det deg han hopper og biter på, eller er det alltid den personen som ankommer/han hilser på? Og er hunden (og din hund) blanding av rasene du har listet opp under profilbildet ditt? Altså en liten hund.

    Har du prøvd å bare snu ryggen til når han hopper, og hilse så snart han har alle fire beina på bakken? Gir han opp

    Malamuten: Han er ca 5 år. Han virker som en typisk stressa hund vil jeg si... Skal prøve å være "kjedelig" som du sier :D Jeg føler jeg godt kan arbeide litt med han selvom han ikke er min, jeg synes bare det er gøy å utfordre meg selv litt også :)

    Helianthus: Både på meg og de vi møter på vår vei. Igår kom det en hau med unger løpende (unger tror jo at når hunder er små så er det tydeligvis bare å komme å ta og hilse på uten å spørre :blink: ) så da ble han jo helt spinnvill så jeg måtte be dem om å ikke ta på han og heller hilse på tispa mi som er rolig. Det er samme blanding som jeg har selv ja, bare at han er betydelig mye større. Jeg skal prøve tipset :)

    • Like 1
  3. Jeg har begynt å lufte nabohunden for eierne. Dette er samme raseblanding som jeg har selv (samme oppdretter), bare hannhund. Tispa mi er alltid med og de går kjempegodt sammen :)

    Han er betydelig villere og har masse energi, så jeg prøver og "slite" han ut mest mulig så han er roligere inne. Har lykkes med å få han til å gå bedre i bånd, men jeg lurer på om dere har noen tips til å få han til å slutte med lekebitingen og hoppingen når vi møter andre folk, og også når jeg kommer for å hente han? Dette har jeg aldri hatt noen problemer med med forrige hunder så jeg er litt usikker på metoder.

    Takker for tips :)

  4. Tispa mi Ella på 7 år har begynt med denne liggestillingen.. Hun kan "ligge" sånn, eller reise bakparten opp og ned. Tenkte på magesmerter, men avføringen er fin og hun er ikke oppblåst. Heller ikke fått noe mat hun ikke er vandt til. Har sett dette tidligere, men ikke så ofte som nå.

    Hun hadde prolaps i nedre ryggrad i januar, men har kommet seg kjempebra! Ingen "tilbakefall" og er seg selv igjen :)

    Noen som har tips?

    post-6361-0-74721000-1409412120_thumb.jp

×
×
  • Opprett ny...