Gå til innhold
Hundesonen.no

IngridM

Medlemmer
  • Innholdsteller

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IngridM

  1. Nå ble jeg brått nysgjerrig. Jeg mener, det er jo ikke akkurat store forhold i Midtre Gauldal, alle "kjenner" alle.

    Vi har nok helt sikkert veldig mange felles kjente. Hvor gammel er du?

    Raksha: Ikke meningen å kuppe tråden din. :):lol:

    Hehehe :icon_confused: 87 modell, flyttet til bygda for 3 år siden, (bor i det røde lille huset rett over blomsterbutikken til Karin) felles bekjente har vi helt sikkert! Finner meg på Facebook: Ingrid Marie :hmm:

  2. Åj, jeg er virkelig ikke kjent der jeg - bare vært der et par ganger. Skal opp dit i jula igjen, så kanskje jeg klarer å orientere meg litt bedre da. :icon_redface:

    Juhuuu! Jeg bor på Rognes :) 5 min før man kommer til Kotsøy, men siden det virket som at du ikke viste hvor noe var henn her oppe *fnis* så gidder jeg ikke forklare mer enn at det er ikke langt unna Budal :)

    SÅÅÅÅÅ. da vil Krona veeeldig gjerne hilse på Kasko bror i vinter om du kommer altså! :hug:

    Edit: Grattis med valp, han så hærlig ut :)

  3. Søteste Kasko bror altså :P Han har vokst seg stor og fin, nydelige bilder av alle sammen ;) Krona er også et matvrak så det holder etter! Hun sluker sin egen mat, løper så bort til de andre for å prøve å spise opp deres. Det verste jeg har opplevd var på en trening en kveld, vi slapp hundene så de fikk løpe rundt å leke litt. Jeg skravler ivei å aner fred og ingen fare, regner med Krona løper rundt et sted med de andre hundene. Så skal den ene hunde damen gå i bilen for å hente noe, hun kommer frem til bilen, brøler ut i latter, å roper på meg. DER er Krona nemlig :P Damen hadde latt bagasjeluka på bilen stå åpen, noe de fleste gjør faktisk. Krona hadde hoppet ubemerket inn i bagasjerommet og funnet en pose med deilig tørket lever, en pose med sånne tygge sticks eller hva de heter, og en pose med ostebiter, så hun lå der hun å gomlet i seg det som var, er da ikke basenji for ingenting :P:P Der det er mat finner man Krona, så matlyst og nesebruk skal man virkelig ikke klage på :P Sporkurs neste!

  4. Takk. :icon_redface:

    Tric blir her til påsken ca. Da blir han trønder om alt går etter planen, så alle trøndersoniser må ta godt i mot han der oppe! Kommer til å være kjempevanskelig å gi han fra seg - for han er virkelig en utrolig artig liten fyr. Men, ja - to valper er en for mye og jeg bytter ikke bort Kahlo eller Kasko for alt i verden, så da må han videre.

    Venter i spenning på om ny eier kommer på et nytt navn til han, eller om han blir Tric til han reiser og kanskje enda lenger?

    Her ikke jeg vært på en stund ser jeg, men våknet VELDIG da jeg leste dette. Hvem er denne gutten, hvor kommer han fra?? Hadde vært supert å fått en basselusk venn her i Trondheim, for her er det jo INGEN :icon_redface: Blir Tric utstillings gutt, eller hva er han liksom tenkt til? Gjerne svare på PM om du vil.

    Kasko bror har blitt skikkelig fin da, like søt og rynkete som sin søster :whistle: De fryktelig like i ansiktet, og med sprelloppene sine ser det ut til , haha! Har ikke oppdatert tråden min på en stund, men det blir det blir :wub: Krona sender en bøllesuss til brodern!

×
×
  • Opprett ny...