Gå til innhold
Hundesonen.no

propella

Medlemmer
  • Innholdsteller

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av propella

  1. Hei, jeg har hatt en som hadde det og de må opereres bort og du må vaske rent med klorhexidin flere ganger daglig.Min gikk med skjerm i over ett år da det kom nye fistler etterpå som ble operert etter hvert og han ble helt bra.Bruk skjerm og vask ofte.

    Lykke til

  2. Jeg hadde en tispe som begynte å tisse inne da hun var 8 år. Hun begnte å dilte etter meg når hun var inne , det var vel for å fortelle meg noe. Så begynte hun å pese inne og jeg trodde det var for varmt inne for hun gjorde ikke det ute. Så tok jeg henne til veterinær for å sjekke og tok blodprøver og flere prøver men fant ingenting.Måtte komme tilbake så en annen veterinær skulle se på henne.Fant ut at det var kreft og svulsten pressa på blæra hennes. Den kaltes zarkom og er vanskelig og oppdage og kunne ikke fjernes da tissen var inne i svulsten. Jeg vil ikke skremme deg, det behøver ikke være det samme men jeg måtte bare fortelle det.

    God bedring til din og håper hun bil bra

  3. Har brukt det på flere hunder og det blir borte. En jeg kjenner hadde ørebetennelse som kom tilbake hele tida og han begynte med selolje og det ble borte.Ene min var plaget av sopp i ørene før han fikk selolje og så lenge jeg brukte det gikk det bra, så brukte jeg uten og det kom tilbake. Hadde ingen problemer med ørene de neste 10 årene. Så det er bare å prøve,bestill det på polargodt.no

    Lykke til

  4. Hei det er altfor lite E-vitamin som er for skjelettet og for lite selen som skjoldbruskkjertelen må ha for ikke å miste pels i tørrfor.

    På sekken står det 0,3 og 0,5mmg pr kg

    Da må det tilsettes ekstra, i vom og hundemat er det opp til 18g pr kg og da trengs det ikke noe ekstra da det ikke skal være for mye av.

  5. Jeg leser her at enkelte drar inn hundene som var omplassert fra Standal og at alle er avlivet.

    Det er bare tull og hvor har de det fra. De hundene var ikke mishandlet, jeg så alle sammen og jeg har en av de selv.

    Maken til snill hund må du lete lenge etter, en drømmehund. Hvis noen er avlivet så kjenner de ikke til rasen og mattilsynet og Standal ville bli kvitt dem. De avlivet 4stk som det ikke var noe galt med.Jeg har matillsynet langt oppe halsen etter den saken der

    • Like 2
×
×
  • Opprett ny...