Gå til innhold
Hundesonen.no

SiriEveline

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8,639
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    10

Profilkommentarer skrevet av SiriEveline

  1. 47 utsjekkede leiebiler idag, ikke bare jeg og co som nyter solen skjønner jeg! Takk for flott kollegaer Ingunn Valset Straalberg og Angelina Engqvist!! Superteam Skøyen!

  2. Akkurat tilbake til bilen etter en flott tur til Skarstadtoppen, tungt for oss utrente :)

  3. Alle hundene slapper av :)

  4. Bestått oppkjøring til BE! Kjempedeilig på første forsøk :)

  5. Besteste gutten i verden er hjemme igjen! :D

  6. Bilen er endelig 100% friskmeldt, og de 4,000 jeg skulle betale hadde visst krympet til 2,000 innen jeg skulle hente bilen. Tror han jeg snakka med må ha dobla noe, men jeg klager ikke :) Det er godnyhet det på fredag den 13. tilogmed!

  7. Ble møtt av en hoppende lykkelig hund! Nå håper jeg bare første dagen alene hjemme i nytt hjem har gått bra, snurr film :)

  8. Blogget om MyDog og ført inn alle kritikker til Chico (fra tiden i Norge)!

  9. Da blir det egg og bacon!

    1. Ane

      Ane

      Jeg vil og ha!!

  10. Da er gjesterommet neeesten ferdig, mangler bare litt møbler og stikkontakter ;) FØR og ETTER bilder under, gjett hva som er hva!? :P

  11. Da er teoriprøven for MC bestått :)

  12. Da har Luna og jeg gått siste turen uten bånd på noen måneder. Fra imorgen blir det kreative løsninger som langline, flexibånd og forhåpentligvis litt kjettingtrekk etterhvert! Husk båndtvangen!

  13. Da har vi vært på teoridelen av kurset Tetris og jeg skal på, han tilbrakte dog tiden i bilen så vet ikke helt hvor mye han har lært. Men jeg tror vi snakker for begge når jeg sier at vi gleder oss til å sette i gang med grunnferdigheten!

  14. Da har Yaris og jeg hatt en knalløkt, og utgangstillingen forstår han rimelig godt nå, fremdeles oppå kassen, men tipper vi kan fjerne den om noen økter. Og jeg er bare knallfornøyd med iveren hans, han er kanskje ikke den skarpeste kniven i skuffen, men han elsker å jobbe og lærer kjemperaskt! Så jeg må bare si takk til Astrid Weider Ellefsen for å ha fått en så flott hund!

  15. Da venter vi på litt middag på Rygge før turen bærer videre til Dublin!

  16. Deilig med ferie! Har fått ordnet masse idag og det er rett og slett herlig!!

  17. Den følelsen: når alt du bestilte fra Stormberg passet perfekt!

  18. Det er så deilig når det prikker i låra etter tur :) Nå er jeg veldig glad for at jeg dro meg ut, selvom sofaen kallet.

  19. Du vet du har kortis når den må under dyna fordi det er 16 grader på soverommet. Ok da, det er kanskje kjølig, men sånn blir det med 4 grader ute og åpent vindu.

  20. Ferien er topp så langt! "Dessverre" er mobildekning mangelvare så noen oppdateringer blir vanskelig å gjøre. Men så langt har vi tatt Oslo-Efjord på 26t inklusive stopp (da også Siri med kamera i fullt firsprang etter reinsdyr på E45, eller var det E10). Vi har fått 4 sei fra Brygga, og kost oss med god mat med mormor og morfar! Akkurat nå er det morgentur med Tetris i fjæra :)

  21. Flotte veteranen Chico med BIR Veteran og BIR! Og ikke minst Iver som tok med seg storcert OG cacib! Han skal også videre til grupperingen sammen med Chico og bretonen Dirk som er her med matmor Monica!

  22. For en bortskjemt lillegutt vi har, nå er 200kg med hundemat posjonert og plassert i hans helt egne fryser!

  23. Frisk og fin ettermiddagstur med Yaris som er på besøk! Endte opp med å gå på ski hjemmenifra og til mine foreldre. Og heldig som jeg er, ble jeg svippet hjem igjen :)

  24. Godt nytt år til dere alle! Her er litt bilder fra vår feiring som besto av biff med hjemmelaget soppsaus, champagne, fyrverkerifotografering fra kjøkkenvinduet og en svært rolig valp :)

  25. Gøy på konsert/lønningspils går!

×
×
  • Opprett ny...