Gå til innhold
Hundesonen.no

høy-fart

Medlemmer
  • Innholdsteller

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av høy-fart

  1. Nesten enda rarere er det at det en sjelden gang kan dukke opp en korthåret afghaner i et kull etter langhårete foreldre:

    http://www.kolumbus.fi/punapaula/eng-afg/gallery/Silee6.htm

    Hadde den vært godkjent i den korte pelslengden, så hadde det utvilsomt vært min neste hund. Den var bare utrolig vakker! Er så lite glad i pels, så den hadde vært perfekt. Men må jo bare si at afghaneren er jo et majestetisk syn der den flagrer avgårde!

  2. Takk takk :)

    Hehe halsbånddilla tror jeg er lett å få uansett rase xD Hehe har Beagle og har nettopp bestilt 2 nye halsbånd og 1 kobbel som jeg egentlig ikke trenger, men alikevell. De var litt stilige/komiske. :)

    Så på myndehalsbånd på utstillingen i dag også, men fant ut at "nei skal vente til valp er helt planlakt og 100% sikkert at skal i hus" hehe vist ikke kommer jeg til å gå amokk. :ahappy: Men kanskje jeg kjøper et halvstrup og kobbel som kan passe til eventuell valp? Bare for sikkerhetskyld. :) Hehe lærhalsbånd i størrelse valp er allerede i hus fra forrige valpeperiode og sele xD

    Uff nå babler jeg her.

    Min er ca 30 cm rundt halsen, og er gutt, om en den litt mindre versjonen.

    Halsbånddilla sa du?? Neida, min whippet har bare litt over 60 halsbånd han.... Stort sett maritingale halsbånd, fordi det de jeg liker best. Og det går mest i nylon og kule stoff halsbånd her.

×
×
  • Opprett ny...