Gå til innhold
Hundesonen.no

svortevik

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av svortevik

  1. Lurt. Ser det er mye vi må lære ham, men er vel greit å ikke overdrive å ta alt på en gang, men heller begynne med en eller to ting til de sitter skikkelig, så gå videre til noe nytt
  2. Hva skal han gjøre på kommandoen fot? Flytte seg sidelengs?
  3. Men angående tidspunkt for kommandoer. Si jeg øver på innsitt ved å lokke ham med godbiter, føre ham i riktig bevegelse til rett plass på den måten. Når skal kommandoen gis? I det jeg skal få ham til å komme til meg, eller i det han fullfører og sitter seg ned på riktig plass?
  4. Da har jeg meldt meg på kurset til Cannis, så får vi se hvordan det går
  5. Hei. Vi har nylig overtatt en hund som vi skal ha på prøve, og da ønsker jeg å trene litt med hunden. Sett en del videoer, og en klikker ser ut som at jeg må få kjøpt inn Det videoene ikke viser er når en legger til kommandoer. De klikker og gir godbit så snart hundenbeveger bakbena, står på riktig plass, og etter hvert sitter på riktig plass. Ta for eksempel kassemetoden som jeg har sett noen videoer av. Når, og hvordan legger en til kommando til innstitt? I videoen jeg har sett så blir ikke dette gjort, kun klikk og belønning, men på et tidspunkt må det jo knyttes en kommando til det den lærer også. Samme gjelder egentlig all trening med klikker. Klikk + godbit for alt positivt er jo greit nok det, men når og hvordan legger en da inn kommandoene for det en lærer ham?
  6. Var dyreklinikk jeg var innom i går. Men skal undersøke nærmere i dag tenker jeg
  7. Får ta en ringerunde i morgen å høre hvem som fører Hills her i Bergen. Burde jo være mulig å finne vil jeg tro.
  8. Takk for svar. Grunnen til at jeg spør er fordi vi har en hund her på prøve som har Pankreatitt, og klarer derfor ikke ta opp næring i maten via fett og proteiner. Vi ble anbefalt ett tørrfor som har 14% fett, men synes dette var mye. Hills sitt ble også nevnt, men dette fører de ikke der vi var hos dyrelegen, men vi fikk som nevnt med oss ett annet for som var anbefalt for hunder med denne sykdommen. Spesific er merket. Men hva gir du ham som belønning, gnaging mot tannsten osv? Er jo så mye som inneholder for mye fett.
  9. Beklager jeg tar opp en gammel tråd, men fant denne ved å søke på google. Hvordan gikk det her? Hvilket for gir du hunden, og hvordan har hunden det i dag? Slik jeg har forstått det så skal hunder med denne sykdommen ha for med lite fett og proteiner, og så skal det ha tilskudd i maten, for eksempel Pankreas Bukspyttkjertel support
×
×
  • Opprett ny...