Gå til innhold
Hundesonen.no

Tobiasss

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Tobiasss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! har en valp på 5 mnd som er veldig energisk, leken og hyper. Fetteren min har en voksen liten hund, som er ca lik str som valpen min. De møtes jevnlig og leker masse. Valpen min er veldig voldsom i lek, og hopper oppå og bruker munn og labbet og bjeffer og erter den andre hunden. Valpen storkoser seg tror jeg, halen logrer hele tiden. Men den andre hunden blir tydelig lei av dette etterhvert. Prøver å skille dem når leken blir for voldsom. Aldri vært noe farlig lek, men jeg syns valpen min har ett ønske om å være «vinneren» og den tøffeste hele tiden. ser for meg dette kan bli slitsomt om jeg ikke får kontroll på dette. noen med like erfaringer som ønsker å dele tips? Mvh
  2. Skal snart til ny sjekk/kontroll hos dyrlege. ønsker bare å høre erfaringer fra dere andre, og gjerne tips i treningsprosessen for å få full styrke i benet igjen osv. tusen takk!
  3. Hei! valpen min på 12 uker brakk det ene bak benet for 4 uker siden. Han er en cockerpoo, på rundt 3,5 kilo da bruddet skjedde. han ble operert, og måtte ligge i ro i 2 uker med skjerm før stinga kunne tas. Han ble operer med pinne i brusken. da stinga ble tatt, fikk vi beskjed om å kunne rusle korte turer i ulendt terreng, og han gikk ganske raskt fra å ikke bruke benet i det hele tatt, til nå 2 uker etter stinga ble tatt (4 uker siden operasjon) til å bruke benet hele tiden, og hoppe rundt å leke å stå på to ben og virke veldig upåvirket av smerte. når han hår sakte inne, derimot så ser jeg at han går litt rart/påvirket. Og lurer på om noen har erfaring med benbrudd og husker hvor lang tid det tok før deres valp var 100 % som før? Vet det kan variere utfra plassering av brudd m.m. når jeg holder han i lufta kjenner jeg hvor sterk han er i det friske bakbeinet og, det skadde benet tipper jeg har nå 50% av styrken til det friske. Håper det er defor han går litt haltete inne( selvom han bruker benet hele tiden). håper noen kan dele sine erfaringer! tusen takk:)
×
×
  • Opprett ny...