Gå til innhold
Hundesonen.no

Skd

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av Skd

  1. Har en Bichon på 3 år. Fikk en valp for ei uke siden. Valpen trives og de går greit overens, men den voksne hunden virker litt deprimert ? Vi er nøye med at hun også får oppmerksomhet, men hun er ikke sitt vanlige spretne jeg. 
     

    erfaringer ?

  2. 1 time siden, MollyC skrev:

    Jeg har drevet oppdrett i mange år.  Det er ikke alltid det blir vellykkede paringer ved første forsøk. Sjekk at tispa er myk nok bak, ellers kommer ikke hannen inn.  Selv om hun står, trenger det ikke være rett dag.   Ser dere skal prøve igjen i morgen. Det er viktig at de får god nok tid til lek og bli kjent, så plutselig går det veien. La dem holde på for seg selv en stund, så går det bra. Bichonrasene er stort sett lette å få til paringer på.  Her har vi holdt på i flere timer med lek og prøveparinger.  Plutselig så henger dem. Sier igjen, la dem få tid på seg.

    Men mannens penis kom ikke langt nok ut, tror jeg

  3. Har en 2 år gammel bichon tispe. Hun har løpetid og hun var med en bichon han i dag. Hun sto og gjorde alt som hun skulle. Han prøvde virkelig alt han kunne, men virka ikke som han fikk ordentlig ereksjon. Ble mye styr, men tror ikke han fikk til noe.

    er det normalt ?

×
×
  • Opprett ny...