Gå til innhold
Hundesonen.no

Catglom

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Catglom's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Opplever dere endringer på tispen deres en tid før løpetid? Eventulle hvilke endringer, og hvordan endrer de seg når løpetiden kommer? Tenker da i form av stress, matlyst, lydhør, etc.
  2. Hei. Min hund klør mye på labbene og ellers. Vetrinær har utelukket allergi og Mid. Han mente det var uvane. Er det noen som har erfaring med en viss type for som har klart å minske kløen?
  3. Hvordan lære valp på 6,5 mnd. Hun hopper på bord og benk. Det er ikke aldri mat fremme og dette er noe hun har begynt med nå den siste mnd. Tips til hvordan få henne til å slutte??
  4. Jeg har en engelsk setter på 6,5 mnd. Hun er blitt skikkelig rampete. Hører ikke på noe lenger, før hørte hun på slipp og snu.. nå lever hun i en egne boble. men hun har blitt helt ram på å ta ting, hoppe på benken og bordet. Om det faller ned en liten plastikkpose er hun der, hun er helt vill når det gjelder å ta ting. En sokk, truse og klær håndkle alt hun kan ta tar hun. Og det liggeri ikke strødd her. Tidligere når hun tok og vi sa bra og kom eller byttet med godbit kom hun - nå løper hun så langt unna som mulig og hun sluker det hun finner. Sokker går på høykant. Og får jeg tak i henne, da kan deg bli en kamp om jeg ikke finner andre teknikker. Tips til hva jeg kan gjøre for å få henne til å slutte å ta absolutt alt? Og når hun har tatt hvordan få henne til å slippe?
  5. Takk for gode svar. Jeg skal prøve å bytte for og kan teste ut ananas cathrine
  6. Veldig godt å høre dine svar og jeg krysser fingrene for at du har rett på sp. 2 og 3. og takk for godt råd om å be om å gå rolig ned når hun hopper på benken cathrine
  7. Tusen takk for gode svar. Jeg bør nok sjekke foret ja, og kanskje høre med dyrlege. ? Godt å høre at du mener man kan si tydelig nei til hopping. Har prøvd lenge å bare kaste godbiter på gulvet, uten hell. Jeg krysser fingrene for at hun vokser av den spisingen av ting - og vi skal være påpasselig med at det ikke er tilgjengelig Takk igjen ?
  8. Hei. jeg har en valp å 5 mnd. Og har tre spørsmål 1. hvordan kan man klare å avvenne og hoppe på benk, og bordet for å lukte, snuse. Hun gjør det gjerne når vi spiser, men også ellers. Hvordan gå frem for å få bort den type hopping? 2. Hun spiser sin egen bæsj, kan man klare å avvenne henne med det, hvordan få henne til å forstå at det ikke er ok, og avvenne henne med det 3. Alt hun kommer over av ting og svelge, det svelger hun. Eks. Sokker, truser, hårstrikk, kjøkkenklut etc. er selvfølgelig veldig påpasselig med å ikke ha disse tingene tilgjengelig men dessverre har hun klart det likevel et par ganger. Er det mulig å lære henne til at hun ikke må svelgen alt. Og da mener jeg sluke helt. At ting kan bli hull i, lekes med eller ødelagt det kan led valp skje men ikke bra hun svelger hele ting på den måten. rasen er en engelsk springer spaniel Jeg håper virkelig på gode svar som kan hjelpe oss Catglom
  9. Hun får mat til ca. Samme tid tre ganger om dagen. Vi byttet for nå nylig bare for å se om det endret noe. Avføringen er helt normal. Hun får i hovedsak en type godbit. Jeg må bare fotfølge henne…. ????
  10. Hun sover normalt i bur ja på natta. Men er ikke i modus for det når vi er inne igjen. Så kanskje jeg skulle prøve å la henne ligge ett annet sted. Jeg sliter med at hun biter veldig mye på det hun ligger på. Buret er et eksempel. Men hun gjør ikke det når hun legger seg for natta. Så jeg sliter med å finne noe hun kan sove med som hun ikke biter i stykker. ?
  11. Hei. Jeg har en valp som blir 3 mnd. Den 1. mai. Og jeg trenger råd: 1. hun er blitt veldig flink til å tisse ute. Antall episoder med å tisse inne blir litt bedre for hver dag. Når hun kom til oss var hun flink på bæsje ute og var ganske regelmessig. Det har nå endret seg. Hun bæsjer ofte og ingen rutiner - og når hun bæsjer inne og vi ikke er oppmerksomme så spiser hun det. Noen som har tips til å hjelpe henne å få mer rutinert avføring og hva jeg kan gjøre for ikke å spise det…? 2. Tips til hvordan få henne til å roe seg igjen etter vi er ute ved 05-05.30 tiden og sove litt lenger… når jeg prøver å legge henne i buret igjen er det bare mas og biting i alt som kan bites i. Det ender da opp med at vi til slutt står opp. håper på masse gode tips og råd på forhånd takk.
  12. Hun er bare 2 1/2 mnd. Så regner med det går seg til, vil bare gjøre det «riktig» med en gang slik at hun blir en trygg hund ? Takk for tips ?
  13. Hun er bare 2 1/2 mnd. Så regner med det går seg til, vil bare gjøre det «riktig» med en gang slik at hun blir en trygg hund ? Takk for tips ?
  14. Det er masse glede med vår lille prinsesse ( engelsk springer spaniel) men trenger noen råd og tips 1. Hun er veldig flink til å tisse ute når hun har sovet og sover hele natten, så og si. Det er så bra. Men når hun er våken, noe hun er ganske mye, så er det så vanskelig å få henne til å tisse ute. Eks. Inne leker med oss og med sine leker, vi tar henne ut. Hun tisser ikke, kommer inn og tisser. Eks 2. Når hun er inne og våken men ikke nødvendigvis leken, så setter hun seg bare ned og tisser. Vi er alltid akkurat for sen. I og med hun er mye våken er det så vanskelig å vite når hun skal ut. Vi har prøvd hver halvtime hvert 20 min. Tips? 2. Hun roer seg fint når vi andre er rolige, men med en gang vi reiser oss våkner hun. Hver gang, og spesielt når jeg beveger meg. Hvordan kan jeg hjelpe henne til å holde roen og søvnen når hun sover samtidig som jeg kan gjør andre ting enn å Sitte i ro. på forhånd takk for svar. c.
×
×
  • Opprett ny...