Jump to content
Hundesonen.no

BlackPoodle

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BlackPoodle

 1. Så lurt med gjenbrukbare poser. Min er også litt ivrig på den tubeosten med tennene. Jeg prøvde også for første gang å gi min smør i går😂 Det var godt!
 2. Vi har faktisk testet ut et par av smakene og de liker han. Men takk for tips uansett 😊Kanskje jeg skal bestille et par nye smaker!
 3. Vanlig smør som du har på brødskiva? Kan jeg spørre hvordan du gir hunden det ute på tur for eksempel? Hørtes interessant ut.
 4. Hehe😂 Det høres kjent ut. Jeg prøvde Frolic for lenge siden og det var helt ok, men ikke favoritten.
 5. Kanskje jeg formulerte meg litt feil. Jeg tenker ikke at kokt kylling er usunt, men jeg ville bare gjerne ha flere tips til godbiter. Og da ville jeg helst ha tips til godbiter som var sunne for hunden
 6. Takk for gode tips. Skineost, rekeost osv har vi også prøvd. Han er veldig glad i det, men «problemet» er at han fort blir lei så jeg må veksle mellom ulike ting ca. hver 3. dag.. Derfor trengte jeg flere tips til ting å variere mellom Er det en spesiell type oppskrift på pannekaker som egner seg til hunder?
 7. Jeg en hund på 15 måneder som er litt sær når det kommer til godbiter. Innendørs tar han alle godbiter, men ute er han veldig opptatt av alt annet og da er det kun skikkelige gode ting som fungerer. Ting som fungerer ute er alt som ikke er ment for hunder, slik som kokt kylling, ost og pølsebiter. Det bør være noe mykt med mye smak. Har dere noen gode tips til hva mer jeg kan bruke som godbit som ikke er så usunt for hunden?
 8. Hunden min (storpuddel, hann) er nå 9 mnd gammel og jeg får han virkelig ikke til å gå pent. Vi har øvd helt siden vi fikk han i hus ved 8 ukers alder. Jeg har prøvd meg på stopp og vent til båndet blir slakt. Det fungerer til en viss grad, men dersom det er mennesker, fugler, hunder eller noe som helst så blir han bare stående å glane og det virker som han ikke bryr seg om båndet er stramt. Vi har også prøvd på metoden der vi snur og går motsatt vei så fort båndet strammer seg, men vi blir egentlig bare gående frem og tilbake. Jeg har belønnet mye og øvd masse på kontakt, men så fort det ikke
 9. Har en storpuddel som dusjer ca. 1 gang i måneden. Røyter ikke og har en pels som vokser hele tiden. Klippes og barberes jevnlig, og må derfor være ren.
 10. Jeg bruker disse som jeg kjøpte fysisk i dyrebutikk: https://www.nonstopdogwear.com/no/produkt/protector-bootie/ Har kun brukt de en måneds tid, men veldig fornøyd så langt og ingen tegn til slitasje enda. De sitter veldig godt på foten og er lagd av solid materiale 😊
 11. Takk for mange gode svar her😊 Det ser ut til at de fleste her er enige.. og min venn har nå heldigvis funnet seg en trygg og god oppdretter gjennom nkk.
 12. Tusen takk for svar! Synes selv hele greia virker merkelig og forklaringen til oppdretteren var ikke helt god. Helt enig med deg og jeg har selv kun kjøpt hund som er registret gjennom nkk, og kommer aldri til å gjøre annet enn det. Men jeg prøver å hjelpe en venn som har fryktelig lyst på valp som har vært i kontakt med en «oppdretter». Jeg hadde egentlig ikke hørt noe særlig om nhl og nettsiden deres ga meg ikke mye svar, men takk for informasjonen ! Da ligger nok kanskje grunnen i at det er noe med foreldrene til mor..
 13. Er det noen som har noe kjennskap til Norges Hunders Landsforbund? Dersom en oppdretter forteller deg at mor er NHL registrert og far er NKK registrert. Kan man da stole på at valpene er renrasede? Oppdretter sier at mor er renraset, men da forstår jeg ikke hvorfor hun ikke er registrert i NKK. Er det noen som har en god forklaring på dette?
 14. For meg høres ikke dette ut som noe å bekymre seg over. Da vi fikk vår valp gjorde han akkurat det samme i ca. de to første ukene. Det aller første møtet med en hund (utenom valpekullet selvfølgelig) endte med et hyl på avstand.. Det gikk fort over! Han ville først trekke mot mennesker og hunder, men deretter løp han bort til meg og satte seg ned og observerte. Han satte seg også ofte bare ned for å observere alt og ingenting da vi var på "tur". Det er jo en stor overgang for disse små og en stor verden de skal utforske. Det er ikke bare bare å bli dratt vekk fra alt det trygge hos mor og sø
 15. Den her kan jeg skrive under på! Gjør unna alt som kan gjøres. Jeg har lister i stua som egentlig skulle vært malt, men jeg må nok vente et par måneder før det kan gjøres for å si det sånn. Jeg er også veldig glad i å strikke, men det har det heller ikke blitt noe av de siste 4 månedene..
 16. Dette hørtes veldig kjent ut! Har selv en meget aktiv hannhund på snart 6 måneder selv her hjemme som tester ut alle grenser om dagen og "lukker ørene" ørene ganske ofte😅 Min er ekstremt glad i å hoppe opp med labbene på kjøkkenbenken. Så her har vi begynt med å prøve å "ta han" før han i det hele tatt rekker å hoppe opp. Når jeg sier ta han mener jeg å snakke rolig til han og få han til å komme til meg for å eventuelt få en leke. Da får han skikkelig ros! Det er lett å si, men.. å beholde roen og ikke gi han oppmerksomhet for uønsket adferd. Prøve å være veldig på og følge med før hunden rekk
 17. Jeg får vel prøve på det. Man blir bare så godt vandt til at han klarer å holde seg lenger og lenger og tenker ikke over at han enda er liten..
 18. Valpen min er 5 måneder gammel. Han hadde ikke hatt et eneste uhell inne på 1,5 måned. Han klarer fint å holde seg 4-5 timer mellom hver tur. Inntil for 2 dager siden. Da var det ca. 4 timer siden forrige tur og han styrte veldig med pleddet sitt også plutselig tisset han oppå det. Jeg skyndte meg og bar han ut uten å si noe og roste han da han gjorde seg ferdig utendørs. Jeg tenkte at det var min feil denne gangen fordi jeg var for treg og burde ha gått ut. MEN i dag gikk vi tur og nå kun 2 timer senere tisset han inne igjen. Å tisse inne etter så kort tid siden forrige tur har han ikke gjort
 19. Det er jo dette jeg også har tvilt på. Instruktøren på kurset sa " det er hunden som selv gjør at det blir vondt, det er ikke dere som påfører den skade". Fikk litt bakoversveis jeg! Jeg vil jo at den skal forbinde tur med kos og glede.. ikke smerte.
 20. Hmm, du sier noe der. En valp er jo veldig ivrig og det kan ikke unngås at det trekkes i båndet av og til. Men da kan jeg jo prøve som du sier og bytte på litt. Gå egne "treningsturer" og turer der han kan kose seg litt mer.
 21. Hei😊 Dette blir mitt første innlegg her så jeg håper jeg gjør det riktig. Rett på sak: Jeg har en valp på 4 måneder og vi har akkurat begynt på valpekurs. Frem til igår har vi kun brukt sele på på han og han har hatt litt tendenser til å trekke i båndet. Vi har prøvd å øve mye uten hell. På valpekurset i går sa intstruktøren at det var lurt å prøve å bare bruke halsbåndet fordi det er mer følsomt og kan være enklere å lære seg til å ikke trekke i båndet. Da prøvde vi ut dette og det ser ut til å gå veldig bra. På de turene vi har gått hittil har han gått så fint og han trekker så og
×
×
 • Create New...