Gå til innhold
Hundesonen.no

krismooon

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krismooon

  1. Hvordan er helsa på jaktretrieverne? Og hva er forskjellen på Labrador, Golden og Flat Coated? Og er det vanskelig å finne oppdretter som ikke har mange års ventetid? 

    Tenkte ny valp neste år?

    Problemet mitt er at jeg har lyst på alt av hunder! Veldig forelska i Border Collie, Malle og Beauceron men redd for å ende opp med nervevrak. 

    Har møtt et par jaktlabradorer, fullt fokus på eier, flott hunder og veldig intens. Drømmehund egentlig

  2. Hei

    Trenger litt råd av valg av hund nr 2. Har ei Dansk-svensk Gårdshund tispe på 8 måneder, veldig lettlært og liker å jobbe, skal begynne med rally med henne i sommer. Men ønsker meg en hund til, en større og mer krevende hund. Synes hundetrening er kjempemoro og vil ha en hund som liker å jobbe og knytter et tett bånd med eier. Er ny i hundesport verden, men lyst å prøve LP/rally, nosework og eventuelt prøve ut noe bruks, kommer sikkert til å dra på flere kurs. Vil ha en leken hund som liker apport og drakamp, og en som krever mye fysisk aktivitet. Opptatt av positiv trening, grensesetting og struktur, kan tilby ca 2-3 timer aktivitet hver dag i form av tur og trening. Her i hus må hund jobbe for mat og lek. Har tenkt mye på Chodsky Pes eller Beauceron, men litt usikker på om de er så "intens" som jeg vil at en hund(for meg) skal være. Har også tenkt Australian Sheperd, Border Collie eller Belger. Kommer til å lete etter en bra oppdretter som er fokusert på mentalitet og bruksevne, helst brukslinjer. 

    Har også katt forresten, og det bor mange forskjellige dyr på gården jeg bor på, plus to naboer på samme tun med sine hunder og katter. Hunden trenger ikke å være supersosial da jeg vil ha en hund som er fokusert på meg, men må jo kunne takle at det av og til skjer mye her på gården. Dog veldig rolig inne hos meg. 

    Håper noen har et tips til rase, og om de nevnte rasene er noe som kunnet passet meg! :)

×
×
  • Opprett ny...