Gå til innhold
Hundesonen.no

Benk

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Benk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er ikke hele natten, 1 maks 2 ganger, så er noen timer å sitte våken! Og hun varsler ikke når jeg er våken, det er jo tonnevis med lyder på dagtid/kveldstid også
  2. Dørcallen er ikke noe problem lenger, det fikk vi trent vekk ved å gi godbit når den ringte jeg bor i en ettroms leilighet, så radio er helt uaktuelt. ja, enig med at det er bedre å ta det nå enn å la det går for lenge. Prøver å gi henne godbit hvis jeg selv våkner på natten (jeg sover veldig lett) men de gangene hun bjeffer er det så brått at jeg rekker ikke reagere. Har byttet litt steder, men igjen, et roms, og hun vil sove så nær som mulig. Uansett hvor jeg setter hulen eller sengen hennes så sover hun rett ved siden av sengen. Hadde jeg stengt henne på badet hadde hun bare blitt redd tror jeg, det ønsker jeg ikke!
  3. Radio går ikke, jeg skal jo sove, og vi bor i en liten leilighet. Prøvd å slite henne ut, ingen effekt.. Jeg har forsøkt å roe henne ned, forsøkt å si nei med streng stemme, hun slutter da, men det hjelper ikke neste natt. Har prøvd å ignorere, men det hjelper ikke det heller.. Hun bjeffer aldri ellers, men tror det er for å varsle meg når jeg sover om at «det kommer noen.» Vet ikke hvordan jeg skal få trent det vekk..
  4. Hei! Jeg flyttet nylig, og hunden min som aldri har bjeffet på noe har begynt å bjeffe på natten når hun hører lyder. Vi bor i blokk men det har vi alltid gjort. Vi har bodd her i 8 uker nå, og virker ikke til at hun venner seg til det. Dette er utrolig slitsomt, jeg våkner 3-4 ganger ila natten pga dette, og min kjæreste orker snart ikke overnatte lenger. Hun bjeffet på dørcallen første tiden og, men det løste vi med litt leverpostei hver gang den ringte. Får ikke gjort samme på natten da jeg sover (såklart) og vil jo ikke belønne henne etter hun har bjeffet. Bjeffene er så høye og skarpe at jeg hopper jo opp i sengen, kjenner det begynner å irritere voldsomt, og vi kan ikke ha det sånn. Er det noen der ute som kan ha noen tips?
×
×
  • Opprett ny...