Gå til innhold
Hundesonen.no

Blomdterflor

Medlemmer
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blomdterflor

  1. 2 minutter siden, maysofie skrev:

    Kort og godt: Hund tilgjengelig i DogWeb, parringsbevis og testikkelattest.

    Jeg har brukt svenske hannhunder et par ganger. Har sendt inn utfylt parringsbevis som lastes ned fra NKK (parringsavtalen holder ikke), denne scannes inn på mail. Dette I stede for den elektroniske løsningen ved norske hunder. 

    Om de allerede ligger inne i DogWeb er det kjekt. Om han har avkom registrert i Norge så trenger du ikke testikkelattest, om han bare er brukt i Sverige har det for meg holdt å sende link til hannens side i Hunddata og oppgi informasjon om avkom innenfor SKK/NKU. 

    Tusen takk for svar!

    Han har avkom i Sverige og Tyskland, ikke i Norge - men jeg finner ham på Dogweb, iallfall. Da laster jeg ned paringsbevis! Testikkelattest - hvordan ordner jeg det? Jeg kan sende NKK en mail og spørre, forresten. 

  2. Jeg skal bruke en svensk hannhund i avl og lurer på om det er noe spesielt jeg bør huske på? Jeg finner ham på Dogweb. Han er tidligere brukt i avl men ikke i Norge. Tilfredsstiller selvfølgelig alle krav til helse etc. 

    Hva slags papirer trenger jeg? Eventuelle valper skal selvfølgelig registreres i NKK. 

  3. Beklager sent svar! :)

    Tusen takk, det var virkelig supergøy. Anbefales for alle som har mulighet!

    Vi kjørte nedover med egen bil, ønsker ikke å ha hund på fly. Kjørte Sverige-Danmark-Tyskland-Belgia-Frankrike-England. Det gikk kjempebra! 

     

    • Like 1
  4. Vi var der og det gikk strålende! Gullungen ble nummer fire i sin klasse ("Reserve"), handlet av min 15 år gamle sønn - han handler mye hund men synes det var superstas å gå med egen hund på "the green carpet". Vi hadde ikke ventet noe plassering så det var kjempegøy!! Håper å få muligheten til å vise egen hund der igjen :)

    • Like 4
  5. Her gru-gleder vi oss til Crufts! Noen andre her inne som skal dit og stille hund?

    Og så lurer jeg på - når ca. kommer det info i posten, nummerlapp etc.? Snakket med en som så det pleide å komme i slutten av januar men det er jo en stund siden... 

  6. Tusen, tusen takk for svar!! :D Setter veldig stor pris på det.

     

    ... og når jeg først er i gang - hvordan var Crufts med hund? Noe spesielt som er lurt/ikke lurt? Noe vi må huske på som kan være lett å glemme? Greit å ha med stoler og bur eller er det ikke lov?

  7. Jeg finner dette på SKK.no - men er det det samme i Norge?

    Hundar av ras som är erkänd av den engelska kennelklubben kan kvalificera sig på två utvalda utställningar i respektive land. Där ska de bli BIR, BIM, bästa juniorhane med Excellent eller bästa juniortik med Excellent. I Sverige är My Dog 2 i januari och Stockholm Hundmässa i december kvalificerande för Crufts.

     

     

×
×
  • Opprett ny...