Gå til innhold
Hundesonen.no

Jimmy84

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jimmy84

  1. Noen her inne som kan anbefale eller helt utelukke muligheten for ¨bruke energi og penger på hundepsykolog eller personer som driver med alternativ?
  2. Det støyer jo mest på badet i leiligheten, men virker som han trives best der da. Har vært inne på tanken å ha han inne der ja. Får se an.
  3. iharmoni har jeg. adaptil har jeg. Usikker tid egentlig. par års tid som han har mislikt det. Skal ha årlige sjekken nå snart så får høre der og. Badet er en ide men tanken på herverk der inne skremmer jo en del,. hehe
  4. Heisann. Jeg har en Staffordshire Bull Terrier på 7 år. Mener problemene har kommet ca de to siste årene. Jeg har hatt han i 4 av de 7 årene. Jeg har fulltidsjobb og bor alene i blokk. Det er når det er til del kraftig vindvær ute at han begynner å bli ukomfortabel inne. Om jeg er hjemme så er han bare ukomfortabel går rundt er urolig. Han slapper best av på badet der det bråker mest i leiligheten. Går vi ut logrer han med halen og er i hundre igjen. Verre er det når jeg er på jobb eller bare er ute å gjør noe. Da stresser han blir veldig andpusten og har første gangene brutt seg ut av buret. Bur har jeg nå kuttet ut, men han har gått løs på lister, dørkarm, garding, gardinstang og nå sist fått biti på knottene som man styrer varmen på komfyren min. Fikk også startet komfyren og dyttet ting på den så det var flaks jeg kom hjem da jeg kom hjem. Håper det var noe fornuftig i det jeg skrev nå. Om ikke jeg får noen løsning på dette problemet er jeg redd jeg ikke kan ha han lenger her. Ødeleggelser, nestenbrann og sånn han stresser kan ikke fortsette. Håper noen her inne kan komme med tips eller personer kontakte evt.
×
×
  • Opprett ny...