Gå til innhold
Hundesonen.no

Ønskerhund2

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Golden Retriever

Nylige profilbesøk

650 profilvisninger

Ønskerhund2's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja det stemmer, jeg tar jegerprøven til høsten og da hadde det etter hvert vært morsomt med en jakt-kompis Takk for alle svarene, og til alle som lurer, jeg driver med mye aktiviteter typ løping, sykling, ski, telttur og hundekjøring, så mosjon hadde det blitt nok av!
  2. Familien vurderer en hund nr.2 og irsk setter er et av valgene, noen som har erfaring med rasen og vil dele noen tips, meninger, erfaringer osv?
  3. Har en golden retriever hann, han er veldig slank og smal til å være golden så har ofte fått spørsmål om han er golden x setter, haha
  4. Ville i såfall ha skaffet meg en jobb, ja, så jeg hadde hatt større mulighet til å ta den med! Det eneste jeg tenker kan bli en problemstilling er at den kanskje vil være så godt knyttet til den andre hunden etter å ha vokst opp med den, og at det sånn sett ville vært dump å skille dem fra hverandre etter noen år?
  5. Hei og takk for mange svar så raskt! Jeg tror nok også at mamma ser på det at jeg vil flytte ut om noen få år som er problem. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre med dette for selv om det er lett å si at jeg bare kan ta den med meg så er det jo ikke så så lett i praksis å bo med egen hund når man er ung student (økonomisk sett). Har dere noen tips til evt løsninger her? Ville jo i såfall ha passet den veldig mye, gått turer og kommet hjem for å trene den, og evt ta den med selv når det blir økonomisk ansvarlig(?) Hjemme hjelper jeg allerede mye til med støvsuging osv, så tror ikke det er noe hun ser som et problem Jeg har allerede tilbudt meg flere ganger å betale for hunden selv, men får bare som svar at penger ikke er problemet...
  6. Hei, jeg er en jente på 16 år. Familien min og jeg har en herlig Golden Retriever hannhund på 7 år, men jeg har utrolig lyst på en hund til. Både som selskap til han, men også fordi jeg tenker at to hunder ville være "et steg videre" som hundeeier og jeg er 100% sikker på at jeg er klar for dette. Litt om meg: Jeg er som sagt 16 år, er veldig ansvarlig (gjør stort sett all jobben med hunden vi har nå, lufting, stell, foring, veterinær besøk, trening(mental og fysisk) og kos) jeg er veldig klar over hvilken stor oppgave det er å ha hund og er forberedt på at to hunder er mer jobb en én. Videre er jeg veldig aktiv, tar med hunden(e) på ski, løping, sykling, gåturer, teltturer og driver i tillegg med hundekjøring. Planen e å ta jegerprøven til høsten, dette er en av flere grunner til at jeg tror Irsk Setter ville vært midt i blinken! Faren min og jeg har pratet mye om dette med å skaffe oss en hund til, men mamma derimot er veldig tydelig på at én holder lenge... Jeg lurer derfor på om det er noen som kunne ha gitt noen tips til hvordan jeg kan overtale henne, jeg holder nesten ikke ut lenger, har så innmari lyst på en hund til! Jeg føler selv at jeg har gjort alt jeg kan, alt ansvaret for den nåværende hunden, vist bilder/videoer, snakket om at jeg vil gå 100% inn for det, betale hvis det er aktuelt og til og med vist henne tre PP-er om Settere... (Har tenkt å se om jeg finner en hund å passe over litt lenger tid, så hun kan se at jeg klarer å håndtere to hunder, men har ikke funnet noe aktuelt enda) Blir veldig glar for alle svar og tips!
×
×
  • Opprett ny...