Gå til innhold
Hundesonen.no

Andrea

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Andrea

  1. Hehe! Problemet er jo at det er vanskelig å følge med på klatringen når jeg sover, så er viktig for meg at han ikke kan bli skadet. Men valpen bør vel gi fra seg en lyd hvis hele bingen faller ned
  2. Har hørt at kompostgrinder ikke er sterke nok hvis hunden begynner å lene seg mot burdet, stemmer ikke dette? Vil ikke risikere at grindene faller ned rundt stakkaren
  3. Hei! Jeg får sheltie nå til sommeren, og ønsker å ha bur til han når han som han kan sove i frem til han er stueren. Jeg vil ha en luke på toppen som jeg kan åpne slik at jeg alltid er lett tilgjengelig for valpen. Hvor stort bur vil jeg trenge for dette? Han skal ikke være i buret ellers på dagen. Har sett på burene fra Atlas som jeg synes ser greie ut, men igjen usikker på størrelsen. Som sagt er det kun for å sove til han blir stueren. Setter stor pris på svar!
  4. Andrea

    Valpegrind!

    Jeg bor på Rena! Vil ikea grindene også kunne brukes til å sette for eksempel rundt en hundeseng?
  5. Ser at dette med å gjøre hunden stueren er skrevet om flere steder, men finner ikke så mye svar. Jeg får nå en sheltievalp til sommeren og gleder meg veldig. I forhold til dette med å gjøre han stueren lurer jeg på hva som er deres beste råd? Har hatt valp hos foreldrene mine for noen år siden, men han var en engel og tisset vel bare inne to ganger. Hva er lurt å gjøre, og hva bør jeg unngå å gjøre? Og hvor lang tid brukte deres hund på å bli stueren?
  6. Andrea

    Valpegrind!

    Skal ha en shetland sheepdog, så er ikke store hunden
  7. Andrea

    Valpegrind!

    Hei! Jeg og kjæresten min skal nå få vår første valp til sommern og gleder oss veldig. Vi tenkte å skaffe en valpegrind for å kunne holde valpen på et sted spesielt om natten, og for å kunne separere rom litt lettere. Ser at valpegrinder koster veldig mye, og håpet noen her hadde gode tips til billige varianter? Har sett at flere bruker Biltema sin kompostgrind, er denne enkel å ta fra hverandre elementene på?
×
×
  • Opprett ny...