Gå til innhold
Hundesonen.no

Palma

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Palma's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har vokst opp med bruks schæfere Det har vært familiehunder og har fungert fint på den måten. Vi er en turglad familie og hundene har vært med på alt. Siste schæferen er fra en kennel i sande i vestfold, den er foreldrene mine kjempe fornøyde med. Tror det var en politimann som dreiver den kennelen. Tidligere har vi slitt med hd, ørebetennelse, skabb-lignende utslett(ikke skabb), kreft på schæferene jeg er vokst opp med. Og jeg kan si deg at med schæfer så blir det sykdom, det er fortsatt ikke en frisk rase, men det kommer seg. Hunden foreldrene mine har nå har foreløpig ikke hatt noe som helst av sykdommer. Men den er enda ung.
  2. ALLE barn har lært at det er ulovlig å slå, absolutt alle barn lærer dette fra veldig tidlig alder. Med mindre det er snakk om barn som vokser opp i funksjonelle familier. Jeg har aldri opplevd et barn i barnehagen, barneskolen, søskenflokken eller en barnebursdag som får lov til å slå. ALLE barn vet at det ikke er lov å slå. Det er noe de lærer når de er babyer. Empati eller ei, å slå er ulovlig fra den dagen man reiser seg opp på beina. Og jo, om ungen slår ei bikkje og eieren brøler at det ikke er lov så har eieren skremt vettet av ungen og han kommer aldri til å slå en annen manns hund igjen. Frykt er en utmerket måte å lære på i slike tilfeller.
  3. Palma

    Nybegynner

    Det var dette jeg mente ja, ingen oppfordring til lek inne og ikke gå bananas med møbler og interiør.
  4. Ja, jeg vet alt om brakkesjuka haha Campingvogn var ikke dumt faktisk.. Det har jeg ikke tenkt på litt engang, men det skal jeg jaggu fikse om det blir for mye kommentarer. Det er jo ekstra dusj og do på lompa uansett. Takk for ideen!! Herregud, jeg som følger med på Fjorden cowboys å greier... Haha
  5. Finsk lapphund som jeg tenker å kjøpe er ihvertfall en rase med fantastisk gemytt. Tror den kommer til å kose seg på jobb, og det tror jeg dine gjør og Problemet er jo det at jeg bor på jobb fra mandag til torsdag der jeg er nå, den kan ikke være hjemme mens jeg er på jobb. Jeg har sjelden besøk, ellers så har jeg bilen rett utenfor døra der den kan ligge når været tillater det. Blir det mye skit og lort etter en malamute? FL er jo samme type hund.
  6. Det høres ut som en trivelig arbeidsplass for hunder!
  7. Jeg er landmåler, så har noen fine dager med førprofilering på anlegg uten ig, der tenker jeg at jeg kan ha den med ute, og ved ferdigveismåling. Når anlegget er i full gang blir det mest tid på lompa, kontoret eller ved bilen for bikkja. Jeg vil ikke risikere kuttsår, forgiftning, maskiner som kan kjøre den ned osv. Vi har relativt lite bygg og bruer, mest vei, va og jernbane så det er jo en del kloakk, diesel, olje osv som kan lekke. Såklart skal den få refleks Jeg søkte om tillatelse ang sovebrakkene, og der var allergi et tema. Men da det ikke blir rensa madrasser, gardiner, tepper osv tenker jeg at de som har allergi ikke tåler de brakkene uansett. Kjøleskapa blir kun vasket av de som bor der, folk røyker faktisk på sovebrakkene, såpa vaskedamene bruker er heller billig enn kvalitet. Det er så mange allergikilder at det sa sjefene seg faktisk enig i Men det er flott at det er mange som har fått til dette, jeg var redd det ble en kjempe utfordring.
  8. Hva slags rase hadde du? Hvordan responderte de andre ansatte på dette? Hvor lange dager kunne du jobbe? Hvor lange turer gikk du i pausene? Jeg har noe døtid i løpet av dagen, så jeg satser på korte lufteturer i pausene og en lengre tur på kvelden, er det slik du mener? Hunden kan forøvrig stå ute store deler av dagen på min arbeidsplass. Ble det mye vasking med to hunder på jobb? Jeg er renslig av meg så jeg holder det alltid rent på mitt kontor, men på anleggsområder er det jo alltid søle og gris både inne og ute, så jeg tenker at det er pelsen som blir annerledes her.Jeg vurderer å ha hunden i bilen når været tillater det egentlig. Jeg har jo uansett privat bil med hel bakluke som kan stå åpen hele dagen og parkering rett utenfor kontordøra. Så jeg har jo kontakt med hunden og kontroll over været ved bilen. Sitter selv i stålkontainer så jeg merker sola godt. hehe Men jeg har også avtale med jobben at jeg kan ha hunden inne da.
  9. Hva slags rase har du? Og hva slags rase har din bror? Det er ingen lover eller regler på dette med hund på arbeidsplass, hvis man ser bort fra "husregler" i hvert enkelt firma
  10. Noen som har erfaring med å ha med hund på jobb? Hvordan går det med hund når man jobber i anleggsbransjen? Hvordan går det med hund på kontor? Hvordan går det med hund på små/store prosjekter? Hvordan går det med hunden når det blir lange arbeidsdager? Hvordan går det med hunden når man sover på brakke? Hvordan forholder andre ansatte seg til hunden?
  11. Palma

    Nybegynner

    Hva tenker dere om følgende "regler": Lek er ikke tillat inne, bare ute. Når hunden sover/ligger på plassen sin skal den få ligge i fred. Navnet skal bare brukes i positive situasjoner. Jeg er nybegynner å ønsker noen "husregler".
×
×
  • Opprett ny...