Gå til innhold
Hundesonen.no

Kingsley

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kingsley

  1. På 26.11.2015, 19.43.41, Tempus skrev:

    Saga har antakeligvis litt sensitiv mage. Hun fikk Kronch(?) da vi hentet henne, noe hun fungerte bra på. Vi fant ikke noen som solgte det, så vi byttet gradvis over til Royal Canins valpefôr til medium hunder. Det var mye og løs avføring. Vi begynte derfor å halvfôre med vom og hundemat. Fremdeles mye løs mage, med noen dager der hun var litt bedre. Vi fikk over til å fullfôre med V&H og gi noen få tørrfôrkuler i tillegg. Avføringen ble da veldig hard (så klart) og tørr. Der så ut til å fungere greit.

    Nå har hun begynt å bæsje blod, så vi var hos veterinær. Betennelse i tarmen. Veterinæren sa at avføringen er for hard og tørr så det irriterer tarmen. Vi må derfor gjøre om på fôringen enda en gang. 

    Noen tips til hva vi kan gjøre? Finnes det valpefôr til sensitive mager? Oppdretter sier vi ikke burde velge et kornfritt tørrfôr fordi det kan bli for hard kost (den er jeg med på), og fordi det visstnok ikke er bra å go valper som har slitt mye med urinveisinfeksjon(det har jeg aldri hørt om).

    Skulle ønske hu var mer lik vår andre. Hu stjal enchiladas med chili og bønner og var ikke litt dårlig i magen engang :P 

    Hei - min Kingsley (1 år på mandag:D) har også mest sannsynlig sensitiv mage (selvom jeg krysser alt og håper at det kun er 'valpemage' og at han vil tåle mer etterhvert) og jeg har etter mye prøving landet på Royal Canin Veterinary Care Nutrion Pediatric Junior (digest/osteo) som visstnok kun er å få kjøpt hos dyrlege/veterinærutsalg og det fungerer virkelig bra på ham, så det kan jeg absolutt anbefale:)

×
×
  • Opprett ny...