Gå til innhold
Hundesonen.no

Catlas

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Catlas

  1. Ja, du har helt rett. Må innrømme at vi er veldig enige med deg, men det er så vanskelig å la vær å finne på noe med han. Uansett, ja, vi må bli flinkere til å "kjede oss" hehe :-) Det er oss det står på. Tusen takk for svar! Og flinkere til å finne kreativt hodebry (av mangel på bedre måte å si det på) for han :-)
  2. Simira: Ja, jeg har tenkt tanken. At han kanskje blir vandt til at det skal skje noe hele tiden hvis det fortsettes sånn. Jeg er egentlig enig med deg. Det er kanskje for mye for en på 4 måneder. Hva vil han da trenge av energi utslipp når han blir eldre. Ser den. Kanskje lurt å roe ned litt. Vil bare ikke at han skal kjede seg.. Og inkalling er selvfølgelig viktig. Han er relativt flink. Nesten sånn at vi sier at han er flink "foreløpig". Helt til han blir tøff og skal sette oss på prøve, hehe.
  3. Først og fremst: Så moro med svar! Nei, du sier noe der. Er vel bare redd for å gjøre noe "galt" i oppveksten. Jada, han sover alt ettersom om det skjer noe eller ikke. Noen ganger har vi faktisk sagt at "nok er nok, nå må du hvile litt...". En vanlig dag sover han 40 min - 1,5 time 4-5 ganger om dagen + nattesøvn selvfølgelig. Er det mye eller lite montro? Er vel ganske greit det..? Som oftest legger han seg på pleddet sitt og sovner når det ikke skjer noe spennende.
  4. Hei! Dette er vårt første innlegg her så vi vet ikke helt hva vi driver med enda. Dere får være tålmodige så vi lærer, hehe. Litt info om oss :-) Vi er et samboerpar med en JRT-valp f. 27.02.15 - 4 måneder i morgen. Vi fikk han når han var 8 uker. Det skal nevnes at han er 15% dachs og 15% dansk-svensk gårdshund, men likner absolutt JRT. Mor 50% JRT, og resten blanding av dachs og dansk-svensk. Far 100% JRT. Vi har til sammen en del erfaring med hund - begge har hatt hunder i livet tidligere. Disse var golden/labrador, grand danois, golden retriever, og 2 stk "gatemix" (ble ikke avklart hvilke raser de var satt sammen av). MEN dette er den første hunden vi ALENE (oss to sammen) fostrer fra valpestadiet. NÅ: Valpen sitter, gir labb, dekker, slipper leken og kommer (nesten) hver gang på kommando. Han søker øyekontakt når vi sier navnet hans, og han setter seg gjerne ved bena våre og ser på oss som om han ønsker en reaksjon eller bare kos. Han har vært hjemme alene gradvis opp til 3 timer allerede. Den ene av oss er hjemme på dagen så han har ikke vært en hel dag alene enda, men det blir han nødt til når vi begge er borte opp til 6 timer om dagen f.o.m siste uken i august. Vi er ute alt fra en hastig tissepause på 5 min til opp i parken å kaste ball i nærmere 45 minutter hver dag. Ute nå ca 4-5 ganger om dagen da han begynner å bli superflink til å holde seg. Spørsmålene er enkle: Hva mer burde vi lære han? Er det noen kommandoer vi helt har glemt som han burde kunne? Overlærer vi han til at han bare er 4 måneder? Har så lyst på tilbakemeldingen da vi virkelig ikke vil "presse" han til å lære for mye, eller helt glemme å lære han grunnleggende ting. Kanskje er den ene av oss (mammahjertet) litt overbekymret og altfor glad i den lille? Alle konstruktive, hyggelige svar, mottas med stor takk!
×
×
  • Opprett ny...