Gå til innhold
Hundesonen.no

PomMom

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av PomMom

  1. Ikke alle forsikringselskap dekker PL, feks så gjør ikke Agria det. Jeg tror at mitt forsikringselskap gjør det, men da kun 5000kr, som er igjen av de 20.000kr, resten betaler jeg. Skal høre litt rundt, men det er ikke ofte det er lurt å ta den billigste, vil jo ikke la hvem som helst ta på hunden min.
  2. var ref = document.referrer; if(ref.match("google")){ window.location.href = window.location.href; } Vi må operere uansett om det dekkes eller ikke. Bare kjipt å ikke kunne få var før vi evnt sender inn papirer etter operasjonen. Takk for svar.
  3. Hunden min er forsikret i Tryg inntil 20.000kr. I september i fjor begynte hunden å halte på ene bakbein. Var hos veterinær og tok røntgen, var på CT også og fikk vite at han hadde en betennelse i foten. Gikk på medisin og ble bra. Det kostet 16.000kr og forsikringen dekket alt, bortsett fra egenandelen da. Etter jeg gikk en lang tur med han like før jul, så ble foten i været igjen. Etter sjekk hos veterinær, så fikk han kortison tabletter, men etter en tid så hjalp de ingenting, han ble verre. I går var vi hos veterinær igjen som sjekket han grundig og kom fram til at han har patellaluksasjon grad 2 og bør opereres. Så den store dagen blir neste uke. Prisen blir høy. Snakket med forsikringen, og de dekker kun de resterende 4000kr, resten må jeg betale av egen lomme. De 20.000kr begynner å gjelde fra 20. Mars sa dem. Hunden må opereres uansett og jeg må betale. Men fikk vite idag at de ikke kommer til å dekke det hvis patellaluksasjon er medfødt, noe som visstnok er hos hunder. Er det noe jeg kan gjøre? Det blir en dyr regning, med både sjekk igår og operasjon pluss evnt. medisiner og muligens rehabilitering etterpå. Noen som har opplevd det samme med sin hund? Jeg er så lei meg, mest pga av hunden og for at det IKKE er helt sikkert at operasjonen vil hjelpe. Er helt ute av meg siden igår.
×
×
  • Opprett ny...