Gå til innhold
Hundesonen.no

Kokospaniel

Medlemmer
  • Innholdsteller

    329
  • Ble med

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av Kokospaniel

  1. Blåser og da gjerne med litt varme i utlufta er en fin måte å få hunder til å tørke fortere på. Det er en fordel å spyle av verste søla først, for det er godt trykk på lufta. Vi bruker blåseren inne. Hund i huset på finn er kanskje der du finner slikt rimeligst. 

  2. Akkurat nå, Poter skrev:

    Takk:heart: Det er vanskelig å skjønne hvordan det skal bli bedre, men jeg trenger kanskje ikke vite hvordan bare at det blir. 

    Takk:heart:

    Klem :heart:

    Veldig kjipt! Jeg har ikke råd til advokat, men driver og undersøker om jeg har rett til fri rettshjelp. 

    Noen fagforeninger og innboforsikringer har en time advokat innbakt. Sjekk om du har noe sånt du kan benytte deg av. 

    • Like 1
  3. 13 timer siden, Lillekrapyl skrev:

    Bør en søke fast rente på studielånet?

    Noen som har peiling? 

    Skjermbilde 2018-04-10 kl. 18.51.24.png

    Det finnes det ikke noe fasitsvar på.

    Men jeg har tapt forholdsvis mye penger på å binde renta mi for noen år siden. Det så ut som om renta var på vei mye opp, men så snudde det og den gikk mye ned. 

    Nå er jo renta såpass lav, at det skal mye til at den blir veldig mye lavere. Svaret ligger vel i om dere har økonomi til å tåle at renta går noe opp eller om dere trenger forutsigbarheten i å vite hva dere skal betale ei stund fremover.  

  4. 2 minutter siden, Maria_ skrev:

    Regulering i voksen alder er ingen lek, folkens! Akkurat vært å fiksa på en løs bit og han stramma så hardt at nå får jeg vel ikke spist på et par dager.. Dumme meg som ikke spiste før jeg dro, vel vel, får bli smoothies og potetmos dagene fremover! :icon_confused:

     

    Det meste kan få seg en runde i stavmikser/blender:D Fiskeboller, kjøttboller. Hjemmelaga supper... 

    • Like 1
  5. 1 time siden, Anette skrev:

    Finnes det liksom en sånn hva kan jeg pakke først greie? 

    Flytter inn neste søndag og det ser ut som en gigantisk byggeplass utenfor :P spent på innsiden :blink:

    Tenkte å prøve å pakke ned endel klær, og bare ha klær jeg trenger for en ukes tid. også pakke sammen ekstra ting osv. 

    Nja... Bøker, ekstra sengetøy, alt "dillet" du egentlig ikke trenger, sommertøyet...

  6. Akkurat nå, Tonje skrev:

    Jeg vurderer å bytte bank, men er stressa for å ikke like nettbank-løsningen :icon_redface:. Vanedyr... Hvilke banker har oversikt over hvor forbruket går, sånn som Sparebank1 feks? Der ser man enkelt og greit hvor mye som er brukt på hva (husholdning og mat, bensinstasjon osv). Noen som har Sbanken og vet om disse har en god oversikt?

    De har det. Det samme har nok de fleste andre bankene

    • Like 1
  7. 4 minutter siden, Djervekvinnen skrev:

    Synes det er så rart når folk som jobber vanlige jobber (ikke selvstendig næringsdrivende eller har masse verdier osv), får igjen så mye på skatten. Sånn type 15-20000 og opp. Jeg synes jeg betaler ganske så mye i skatt hver måned og kunne ikke betalt mer skatt,for å klare å få det til å gå rundt månedtlig. Alikevel ligger jeg på 0 ved skatteoppgjøret ( ble faktisk skyldig 200 kr) . Så det er tydelig riktig det jeg betaler. Men at andre betaler så mye mer i skatt, det må jo bety at jeg har en dårlig lønn!? :P

    Det har litt med hva en har i gjeld også, og eventuelt andre fradrag en måtte ha. 

  8. 6 timer siden, MegaMarie skrev:

    Jeg vurderte også utveksling til Sveits. Jeg har aldri vært der, men det virker som et land som er ganske likt Norge på mange måter, men bedre plassert litt lenger sør med tanke på varme og at det er midt mellom så mange andre land man kan reise til på kort tid med bil ?

    Sveits er litt sånn "ordning og reda", men dyrt. Vi toga rundt der for noen år siden, det kom på høyttalerene når toget var 30 sekunder forsinka og de beklaga på det sterkeste. Fascinerende med alle språka der er det også, jeg skjønte ikke tysken på full fart nei. 

    • Like 1
  9. 51 minutter siden, Snoffe skrev:

    Man skal ikke undervurdere en sokk, vakseklut, hanske og crocs :aww: ei heller truser, men de har jeg litt større problemer med at ligher rundt på stuegulvet :lol:

     

    Ikke glem godt brukte sokker...

  10. 6 timer siden, enna skrev:

    Snart leggetid. Smugler to stk firbente med meg opp på soverommet siden bedre halvdel er på kurs i København. Og i dag har jeg bestilt meg nye klær på nett. For 3000 kr. Jeg hater shopping! Så det å evne å gjennomføre et høyst nødvendig kjøp (har bare slitte gamle klær oppdaga jeg...) var en liten seier. Selv om det bare var per nett. :cheer:

    Når en bare har bukser med ekstra hull som ikke lett kan lappes, er det på tide å dra fram internettet og bestille standardutgaven en vet passer. Overdeler er litt verre synes jeg, må liksom mer kjenne på stoffet der. Men fikk nettopp kjøpt meg ny ytterjakke som passa alldeles bra over nettet. 

  11. 1 time siden, Snoffe skrev:

    Hvor lenge hadde dere hatt is i magen med dobbel hjørnetenner oppe i munnen på valpen? De nye tennene begynte å komme i midten av forje uke. 

    Kan du rugge og vrikke litt på melketennene og få de til å løsne? Tygge på noe hardt og seigt? 

  12. 2 timer siden, Lillekrapyl skrev:

    Kan en vaske en dundyne på 90 grader?

    Det er sikkert teknisk mulig :D Men hvor lurt det er... Hva står på vaskelappen? Evt kan du levere inn til rens hvis den har blitt skikkelig ugg?

×
×
  • Opprett ny...