Gå til innhold
Hundesonen.no

Stelpa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stelpa

  1. Takk for tipsene! Det gikk seg faktisk fort til, og jeg tror valpen har skjønt greia nå for hun har ikke hatt uhell inne den siste uka. Hun går gjerne på do på morgenen, og så igjen på kvelden. Er ikke det litt sjeldent? De er ute minst tre ganger om dagen nå, selvom hun ikke vil på do midt på dagen. Synes bare det hørtes litt sjeldent ut. Hun får jo tilbud om å gå på do, så tror ikke det er problemet.
  2. Hei! Jeg er relativt ny på forumet her og håper dette er passende sted for mitt spm. Moren min har nå anskaffet seg valp (dvs. den er allerede fem mnder) etter lang tid uten noen hund. Vi har tidligere kun hatt voksne hunder så dette blir en ny erfaring! Valpen er en cavalier king Charles spaniel og kommer direkte fra oppdretter som virker meget seriøs og flink. Mamma har bare hatt henne noen dager, men enda ikke klart å få henne til å gå på do ute. Hos oppdretter gikk hun visst mest på do på terrassen eller inne sånn jeg har forstått det. Hun tisser gjerne rett etter at de har vært ute, så rådet jeg ga til mamma var bare å følge med på henne som en hauk etter de har vært ute så om hun gjør tegn til å skulle på do kan hun være kjapp med å få henne ut igjen og håpe at hun vil prøve å gå på do ute da isteden. Eller om hun begynner å tisse inne bare løfte henne opp og bære henne ut. Høres dette ut som et ok tips? Noen som har andre forslag? Jeg bor i Polen, og mamma i Norge så er dessverre ikke så mye jeg får hjulpet til med før påskeferien. :/
  3. Jeg er ny på dette forumet, og prøvde å søke etter en tråd om denne rasen uten hell. Vil gjerne høre erfaringer med rasen (evt link til tråd om det finnes noen). Er min mor som kikker litt, hun er først og fremst ute etter en selskapshund, som kan være med på feks fjelltur fra tid til annen. Synes lynnet på rasen virker helt fantastisk, men hørt så mye dårlig om helse? Er det mulig å finne relativt friske eksemplarer av rasen? På forhånd takk for eventuelle svar.
×
×
  • Opprett ny...