Gå til innhold
Hundesonen.no

turbogutten

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,481
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av turbogutten

  1. Først og fremst, det er SÅ verdt det! Livet mitt ble totalt forandret etter jeg fjernet mandlene!

    Ellers levde jeg på saftis og soyasjokolademelk. Den soyasjokolademelken var utrolig smertelindrende :)
    Hos meg gikk det fint i 12 dager, den 13 dagen fikk jeg blødning og ble hentet i ambulanse og innlagt på riksen. Så ble to ekstra uker hjemme men hadde ingen smerter de siste ukene :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  2. Ååå det skjønner jeg utrolig godt! Krysser fingrene for at hun vokser det fort av seg, og at dere i mellomtiden får hjelp og avlastning så mye det lar seg gjøre. Og om du ikke klarer å sove så mye så kanskje prøve litt yoga/meditasjons øvelser for å få roet ned kroppen din litt ihvertfall.


    Takk! Skal forsøkes [emoji173]️

    @turbogutten
    snakk mye om følelsene dine og redselen din med f.eks helsesøster. Jeg har vært veldig åpen med min om alt rundt lille H her, særlig den første tiden da jeg var mye lei meg og hadde en del kjipe tanker pga alt med han. Tror det hjalp meg å ikke havne i en depersjon å ha en man kunne si alt en tenkte til uten at det var en som sto meg nært også. 
    Masse lykke til videre med lille gullet :heart: 
    Edit: og dere har kanskje gjort det men om ikke, hev senga hennes masse i hodeenden, og legg hun gjerne på siden, bare pass på at hun ikke har noen mulighet til å snu seg over på magen ved å støtte med tepper/ol. Forran magen og bak ryggen. Her sov H i sleepyhead før operasjonen på den måten. Siden han har helt åpen gane så er han ekstra utsatt for det samme i forhold til gulp som ikke kommer opp og han ikke får til å få opp videre selv. Mange med spaltebarn som legger barna på den måten for da skal det mere til at de gulper og om de gjør det er det lettere at det renner ut på siden eller ned igjen i magen.
     


    Tusen takk, har vurdert å ta kontakt med helsesøster men ikke orket enda :(

    Hun har ikke ligget flatt noe sted siden den første hendelsen og sover på siden på natten :) Enn sålenge har hun ikke ligget alene etter den siste episoden men vi kan jo ikke ha hun på oss de neste 5 mnd så må prøve etterhvert :) takk for tips!


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Like 1
  3. Har dere fått låne apnemonitor? Det bør dere jo ha til hun ikke har disse problemene lengre. Det kan gjøre det enklere for dere... 

    @turbogutten Det høres virkelig helt forferdelig å leve sånn. :hug: Håper virkelig hun vokser seg stor og sterk raskt slik at dere kan slappe av litt mer. 
    Forresten har Tommee Tippee en sovematte som registrerer bevegelse (inkludert pust) og sier ifra om det ikke er bevegelse i løpet av 20 sek. Kanskje det kan være noe for å få litt mer fred i sjela?
    https://www.tommeetippee.co.uk/product/digital-sound-and-movement-monitor


    Ikke fått tilbud om dette, vet heller ikke hvor mye det ville ha hjulpet meg i forhold til om jeg hadde stolt på det :/
    Men skal absolutt lese om det!

    Nå får jeg iallefall ha kona hjemme denne uken her også kommer foreldrene mine hjem til helgen så de kan avlaste meg litt!


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  4. Det hørtes veldig tungt ut ja, hvordan er det med pustestopp, begynner hun å puste igjen av seg selv eller må hun stimuleres på noe vis?
    Håper du får sovet noe oppi det hele, ser for meg at det kan være vanskelig å få til når man sikkert går rundt helt anspent og bekymret.


    Nei vi må suge ut av nesen hennes og massere/dunke ryggen. Hun får det pga gulp som setter seg fast og som hun ikke klarer å få opp selv.

    Blir noe søvn men dårlig søvn da jeg sover veldig lett og bråvåkner om jeg sovner tungt.
    Man blir vanvittig sliten av å være anspent og ikke minst lei seg hele tiden.



    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  5. Så leit å høre om pustestoppene.. Det kan ikke være noen god følelse nei. Har de en tanke om hvorfor det er trangt? Er hun født tidlig og var liten?
     
    Håper hun vokser det raskt av seg igjen slik at dere får komme hjem og nyte permisjonen sammen [emoji173]️


    Hun er født prematur både i alder og vekt. Så har vel ikke fått utvikle seg nok i magen.

    Vi håper det vi også [emoji173]️

    Åååh @turbogutten stor klem til deg og! Det blir jo ikke den nyfødtkosetida en vil ha, men håper jo dere har fint stunder fordet! Og at hun blir større og sterkere helst med en gang :heart: 


    Vi har jo fine stunder, men mye redsel :(

    Håper hun vokser kjempefort, jeg håper bare ikke jeg blir deprimert og helt ødelagt innen da.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  6. Mange klemmer@Betty. Godt dere får god oppfølging [emoji173]️


    Her har vesla hatt tre pustestopp på tre uker og vi har vært innlagt på ahus for utredning.
    Konklusjonen er bare at hun må vokse mer så luftveiene hennes blir større og vi forhåpentligvis unngår dette.

    Følelsen av at hun blir borte er helt ****** og nervene mine er blitt veldig frynsete.
    Det ødelegger mye av kosen med vesla og hun kan egentlig ikke bli stor fort nok [emoji173]️


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  7. Tørking med papir er utelukket her også, selv om jeg bare har to innvendige sting(jeg tror nemlig det er de som gjør vondest) og en uant mengde sting utenpå for å holde det sammen :aww: så her dusjes det etter dobesøk og helst et par ganger til i løpet av dagen, men det gir bare en veldig kort lindring. Også tar det jo evigheter siden jeg må lufttørke etterpå [emoji14]
    Føles litt mindre hoven i dag da, så det kan virke som om det går riktig vei i det minste [emoji3]


    Bløt bind og legg i fryseren er det visst mange som anbefaler :)
  8. Takk for alle tanker [emoji173]️

    Verste er tanken om at det kan skje på natten, legen mente jeg kom til å våkne om det skjedde men risikoen for at jeg ikke gjør det er jo der. Og ja her blir vi å fortsette med samsoving iallefall i 6 mnd. Etter 6 mnd skal babyer ha utviklet muligheten til å rense opp i hals/nese dersom noe setter seg fast, så da kanskje jeg kan vurdere egen seng til hun.

  9. Tror jeg på! De sjekket henne vel skikkelig, over alt og sånt? Håper virkelig det ikke skjer igjen. :hug: 
     


    Ja, de tok flere blodprøver og hun ble koblet til elektroder og slikt. Så håper de testet det de kunne teste :/ Krysser fingrene for at det ikke skjer igjen!

    Å fyh! Så skummelt @turbogutten :shocked: Godt jobba med å holde deg rolig (etter forholdene) mens det sto på. Enda godt det gikk bra :hug:


    Jeg tror det er det man kaller morsinstinkt. I det vi satt i ambulansen og hun var koblet til overvåkning så innså jeg vel hvor nære på det var og da trillet tårene.
    Veldig takknemlig for at det gikk bra!
  10. Uff, så skummelt, @turbogutten! Godt det gikk bra! :hug: 

    Fy fader @turbogutten det hørtes rett og slett helt forferdelig ut, skjønner godt at du ikke klarer å slappe av helt. Men så godt at dere var tilstede og at det gikk så bra! [emoji4]

    Åh fytti så skummelt! [emoji52] :hug: 


    Det var rett og slett helt ******. Og har så utrolig vondt i kroppen i dag, har sikkert spent hver eneste muskel i kroppen mens det holdt på!
  11. Her ble helgen mer dramatisk enn vi ønsket. Lille jenta mi sluttet å puste natt til søndag og ble hentet i ambulanse. Begynte heldigvis å puste igjen rett før ambulansen ankom men så lilla og stiv hun var så trodde vi at vi kom til å miste hun. De konkluderte med aspirasjon og at det mest trolig ikke skjer igjen men kjenner jeg sliter veldig med å slå meg til ro med det :(

    Takket være x antall hundefødsler med livløse valper så klarte jeg å forholde meg forholdsvis rolig og fikk jo til slutt liv i hun. Men det er virkelig de jævligste minuttene hittil i livet mitt!

  12. Gratulerer @turbogutten! Håper alt går fint framover :ahappy:


    Tusen takk!

    Gratulerer så mye! :wub: 
    Hvilket sykehus var dere innlagt på? I Oslo/Akershus har man avansert hjemmesykehus som kan komme hjem for å ta blodprøver. Så slipper man det ekstra styret med å reise inn til sykehuset hver dag. 


    Var lagt inn på Ullevål! :)
    Kanskje lov å håpe vi får tilbud om det dersom det fortsetter da?
    Er jo litt ekstra stress nå som det plutselig har blitt skikkelig kaldt og vi har slitt med at hun skal holde temperaturen sin, skal jo helst ikke ut i det hele tatt enda!

    Gratulerer så mye @turbogutten ! [emoji4]


    Tusen takk :D
    Gratulerer! [emoji4]


    Tusen takk!

    Gratulerer med @turbogutten! Nydelig liten Hennie!


    Takk :D

    Gratulerer! Nydelig jente og nydelig navn [emoji4]


    Tuusen takk :)

    Velkommen til verden lillle Hennie :wub: gratulerer så mye @turbogutten 


    Takk :D
  13. Lille Hennie hadde dårlig tid og kom til verden den 30 desember.

    Litt ekstra når man blir regnet som prematur både ukesmessig og vektmessig (uke. 36 og 2430 tung) men med strengt matregime og to runder i lys pga gulsot er vi endelig hjemme!

    Dessverre må vi på sykehuset hver dag da gulsotprøvene ikke er optimale, men krysser alt for at vi slipper flere netter på sykehus [emoji5]️

    • Like 24
  14. Startet dagen med å gå skikkelig på tryne og havnet på Ullevål for sjekk. Heldigvis har baby det bra og jeg er bare skikkelig forslått. Tragisk nok fordi jeg skulle kjefte på hundene som tissa på noen snødekte materialer de ikke skulle tisse på.
    Neste gang tror jeg de bare skal få tisse på de..
    Håper virkelig dette er første og siste gangen før denne ungen er ute at jeg ikke klarer å holde meg på beina [emoji58]

  15. 19 minutter siden, Annik skrev:

    Oh joy. Hadde problemer med å sovne fordi mini var i 100 inni magen og det ble umulig å finne ei behagelig liggestilling. Bare et par timer etterpå, så våknet jeg av intens halsbrann :D:aww:

    Spørs om det blir tur innom apotek for noe som demper halsbrann litt senere i dag, altså :P

    Gaviscon er min redning for nattesøvnen! Synes ikke det funker på dagtid men jeg sover plutselig natten igjennom så har trua på at den funker på natten :)

×
×
  • Opprett ny...