Gå til innhold
Hundesonen.no

Ahkku

Medlemmer
  • Innholdsteller

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ahkku

  1. Takk for svar? Jeg har råd før meg med min veterinær og tar det derfra. Og før løpetid er hun små hissig og sippete. Og under løpetid spiser hun ikke og nekter å gå tur å gjør fra seg. Og hun stresse veldig mye under løpetid og på grunn av den sykdom og råd føre meg med veterinær min
  2. Ok? Min søsters hund er en han hund og han ble kastret og ble mer barnslig. Men han ble mer rolig og var ikke så dominant mot andre hunder. Men det er jo forskjellige på hann hunder og hunn hunder. Men min hund leke med en han hund helt av blå hang de fast. Men hun var ferdig med løpetid. Det var ingen valper var hos veterinær. Men etter det har det vært forandring hos henne mot andre hunder. Og siden vi fikk hun har hun vært spesielle, hun er ikke så interessert i folk og dårlig kroppsspråk. Og virke nervøs hun var ikke det før den parringen. Takk for svar
  3. Ok Men hunder er jo forskjellige. Men skal snakke med veterinær om det.
  4. Ok takk for svar ? Skal råd føre meg med min veterinær ? Men takk forat dere svar meg
  5. Ja det vet jeg. Min hund har hatt en sykdom som heter Steril Nodulært Pannikulitt. Men har ikke hatt tilbake fall etter operasjonen. Så er en genetisk sykdom så kan ikke ha valper på henne. Men takk for svar?
  6. Hei Jeg skal ta å kastre min hund, det er en tispe på snart 4 år. Grunnen er for at hun skal slippe løpetid og at jeg skal ikke bruke henne i avel. Jeg lurer på om det er noen som har gjort det på sin hund? Og om det er noen som har sett forandring etter kastrering på hunden? Håper På svar?
  7. Hei Detter er sikkert et dumt spørsmål men må bare spørre noen som vet litt mer enn meg. Jeg har en Alaska malamut tispe som har begynt å røyte igjen. Jeg lure på om de skal røyte 2 ganger I årt eller bare en gang? Røyer dr av seg sommer pelsen? Håper på svar=)
  8. Ahkku

    Hundegård

    Okie takk skal dere har alle sammen=)
  9. Ahkku

    Hundegård

    Ok takk skal du ha;) er det ikke dyrt for hundegårdelementer? hundehuset skal det ha flatt tak eller? korsen matrial brukte du til hundehuse?
  10. Ahkku

    Hundegård

    okie takk for tips;)
  11. Ahkku

    Hundegård

    Hei Jeg lure på om det er noen som har litt mer peiling på hundegård. Jeg har en Alaska Malamut tispe på snart 3 år, og vi skal sette opp en hundegård fra grunnen av. Men har aldri lagd en hundegård før. og hun er veldig glad i å grave. Hvor stor hundegård brude hun å ha? er det noen som har lagd sin egen hundegård som det går ikke annt å klatre ut av eller å greve seg ut av? og hvor mye koster det? og hvor stort hundehus burde hun å ha? håper det er noen andre der som vet litt mer enn meg og kan komme med noen råd/ tips;)
  12. hei i går fant vi et sår som var midt på halen, det var ikke der tiligere dagen før. det er en liten sår skorpe rundt det men hvor hun kan ha fått det fra vet vi ikke. det bløde ikke noe fra såret men så veldig vondt ut, hun har vasket seg en del bak i rumpa men ikke mer en normalt. er det noen som har opplevd noe lingende før? skal te dyrlegen i dag
  13. Ja, skal snakke med dyrlege om Ahkku, og få tak i utleier de har jo leiet ut til oss å vist om muggen. takk for svar
  14. ja skal snakke med dyrlegn. blir liksom veldig lei sæ når hunden bli liksom ikke frisk på noe vis. takk for svar=)
  15. Hei vi har nå bod i 5 månder i en leilighet og siden vi flytte hit har hunden våres virket urolig og dårlig i form.vi viste ikke at det var mugg i kjelleren, bare at det var stygg lukt.Vi leier kommunalt leilighet. vi delere en felles sandkjeller med naboen men den var lås vi viste ikke at vi hadde det. vi fikk åpnet døren, og det var mugg i taket,på muren. grunn muren går i e bue inn over i rommet. vi tru at de vi leiere hos har prøvd å late som ingenting, men når hunden å vi bli dårlige så begynner man å lure. hun fikk en kul over ribbena men vi fjernet den hos dyrlegen. det var en fettkul, hun gikk med skjem i 10dager og smertestillende. etter 10dager fjernet vi stingen 2 dager etter var det veskefylt der kulen hadde vært. ny tur te dyrlegen, det var blodvann men siden det var i en av blodårene/huske ikke helt ka det var. men vi fikk antibiotika kurr hun skal gå på i 10 dager. kulen er blitt mindre men den er mer hard enn flyttene inni, vi har dyrlege time i dag kl 14.00. Men etter at vi flytte har både vi å hunden våres virket at almentilstanden er dårligere enn normalt. Vi har funnet ut at det er mugg i kjellerene men hvordan mugg vet vi ikke enda, det er mest mugg i kjellerene, stygg lukt, mest i taket i kjelleren stuse gulvet og soverom's gulvet våres. kan mugg ha noe med at hunden våres bli syk/ få betenelser. hun er veldig urolig, vandre inni mye, kontakt søkene mer enn før vi flytte. hun snyter mye og har de siste ukene hadd mindre løst på mat enn før, i går spyde hun midt på natt. det var min type som våknet av at hun sto å brakk seg, spyet var slimet å gult farget. vi vet at det kan være lite mat i magen? vi var å gikk tur i 12.30 i går hun begynte å brekke seg å spyde hvit skum, mens vi var ute å gikk tur. i hele går var det lite mat spising fikk lurt i ho noe mat, litt loverpostei i maten. hun ble mer roligere å kvikere. håper det er noen som vet om hvor mye kan hunden bli påvirket av mugg? håper det er noen som vet noe om sånnt? fortvilet hunde eier
  16. okei takk for svar=) ja får håpe på at det er en fettkul eller innsektsbitt, skal prøve å slappe mer av, hun er mer rolig med min mann er hjemme enn hun er med mæ, så tru nok du har rett på det at kanskje kjenner uroen min.
  17. hei i går fant jeg en kul/klump på hunden min, kulen/klumpen ligger på siden av ryggraden. å kjennes myk ut. men hun hadde ikke den klumpen før vi gikk tur, vi har børste hun og gid masjase. som vi bruke å gi henne hver dag etter lang tur. hun har vært litt urolig men tru det er fordi hun så knutte te min mann. men har pipet litt men tru det e for oppmerksomheten. hun har klød sæ i det område. ingen tegn te sår eller noe stikk der. hun viser ikke ubehag med at vi har på den klumpen. men det er rart at den kom helt ut av det blå. hun er en alaska malamut tispe som blir 2 år denne månden. og syns det skremmende noen sir at det kan være kreft ovs, men har kjent på sånn klump/kul på andre hunder men da ha det bare vært en fettkul. Men skal te dyrlegen på sjekk å får se ka som skjer derfra. men er det noen som har noe peiling på ka det er fornoe? håper på svar;)
  18. okei;) ingen bading på frøkna nå, men kommer oss ikke til dyrlege før på mandagen, inn til da noe råd å tips? hun virke mer avslappet og mindre urolig nå som vi har gått felere tisse turer, når henne våkner om det hjelper for at uhel inne skal skje ja. Men er det farlig om vi ikke får kommet te dyrlege før mandagen? tranebær kan det være noe som kan forebygge te mandagen om hvis hun har UVI?
  19. okei;) takk for råd;) hun har badet mye i vann som ikke har vært så rent om det kan gjøre noe med urinveisinfeksjon? skal prøv å ta urinprøve av henne;) og prøvde råd om tranebærkapsler;)
  20. hei hei jeg har en tispe på snart 2 år, og de siste dagene har hun virket nervøs og usikker men i går fikk hun mye vann på grunn av det var over 30 grader, hun fikk forskjellige isbiter og godt i de. vi var kun ute 4 ganger i går på grunn av varm og hun viste ikke interese for å gå ut. hun tisset inn 2 ganger i går uten å vise tegn til at hun vil å tisse. hun har en stram lukt på urin sin hele tiden. hun er ferdig med løpetiden nå, hun har hatt tiligere innblit derektighet. i dag har vi vært å gått tur 6 ganger og 5 ut av turene har hun pisset / markert, i dag sir hun i fra at hun må ut. hun er veldig dominat tispe hun makere mest enn å tisse. i dag hat har hun drukket 2,5 liter vann. kan det være løpetidene horemoner eller noe anna? hun bruker ikke å gjøre sånne ting som å tisse inne. så er litt beskymret for om det er noe som er galt med henne og at hun har det vondt. hva burde vi å gjøre? noen råd på hva det kan være med henne?? håper på svart fort fra dere andre hundene eiere der ute;)
  21. oki takk;) så ingen grunn til å dra te dyrlegen da? hun har ligge pute i buret og i stua men siden det e varmt ligger hun mest på gulvet. takk for svar fra dere;)
  22. hei vi har lagt noe bilder med så kan dere se jeg har en alaska malamut tispe som har fått noe på yttersiden av albuen som har vært rødt farge på med det er borte nå, men huden er hard og hit til har det sett ut som om en torn eller noe svart som har sitte i hunden. men nå er det blitt flasete og ser ut som eksem eller hard hud med litt rødt farge rundt den klumpen men vet ikke var det er. hun har fått insektsmiddel og det ser ut som at ho ikke plages men æ vil jo vite hva det er for noe. vi har det veldig varmt og blitt en del bading men har vært nøye med tørking av henne. men her i forie uke hadde hun ikke det på albuen. så om det er kommet ut av bading eller noe anna vet æ ikke. har noen aning hva det kan være? skal bestile dyrlege time for å være sikker, men er det noen som har råd for å holde det i sjakk at det ikke spres på hunde hennes. om noen har tips å råd for å ikke gjøre det være om det er eksem eller noe annet? vi håper på svar fra dere og råd
×
×
  • Opprett ny...