Gå til innhold
Hundesonen.no

Martine Roer Karlsen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Martine Roer Karlsen

  1. Nei, rasebeskrivelsen er ikke avskrekkende akkurat! Også så fine å se på
  2. Dette er en hunderase som vi aldri hadde hørt om før! Men de var veldig fine, så vi får lese litt om denne å se om ikke dette kan være noe for oss! Takk for tips!
  3. Det hadde vært hyggelig! Driver du med noen aktiviteter med Akita, eller er det turer det går i?
  4. Som nevnt i første innlegg så har jeg vokst opp med hund og kan en god del om hundehold generelt, men ikke nøyaktig disse rasene. Kjæresten min har ikke eid hund før, men han satt seg inn i det som kreves, og flere i familien hans har hund som han håndterer bra. Hva som blir aktuelt av hundesport er vi ikke helt sikre på, men har sett på agility, noe jeg har kjennskap til ifra før. Kjæresten min er også interessert i både weight pulling og spor. Det skal sies at dette ikke er utslagsgivende på valg av rase, da det vil være mest for moro uansett. Aktivitet daglig vil ikke være et problem uansett valg av rase, da turer vil bli lagt opp etter hundens energi-nivå, og vi er relativt aktive fra før. Alle hunderaser krever jo også sitt. De rasene vi har valgt bort pga. vokt og driv har i hovedsak vært Boerboel og Cane Corso, som begge har mye mer vokt og tildels driv enn en Rottweiler ettersom vi har forstått det.
  5. Hei! Jeg og kjæresten min har sett på hunder i et par års tid nå, og kommer stadig nærmere et stadie hvor vi føler vi er klare og har tiden til å kjøpe oss en hund, dog har vi noen delte meninger om hvilken rase vi kunne tenkt oss. Jeg har vokst opp med hund og er godt kjent med hva som kreves, men dette blir den første hunden vår Jeg har en veldig stor forkjærlighet for Staffordshire Bull Terrier, mens kjæresten min er veldig interessert i en rottweiler. Vi har begge lest veldig mye om rasetypiske trekk hos begge rasene, men kunne gjerne tenkt oss litt informasjon av eiere av de ulike rasene, for å få et litt bedre innblikk. Noe som eventuelt kan gjøre at vi blir enige om en rase til slutt Vi har fra før en Bengalkatt, men vi ser ikke for oss at sosialiserig mellom denne og en eventuell hund vil bli noe problem, da alt kan læres og tilvennes, samt at det er en rase som er kjent for å gå godt overens med hunder. Vi bor for øyeblikket i en leilighet i Oslo med god plass og i umiddelbar nærhet av østmarka, så fine lufteturer og aktivisering er ikke et problem, men vi vil også at hunden skal kunne være en "sofagris" på kveldstid, noe vi har fått inntrykk av at gjelder for begge rasene. Vi er interessert i en rase som vi kan gå/jogge turer med, som vi kan lære triks og være et ekstra tilskudd til familien. Vi har sett på (og ser til en viss grad fremdeles på), andre raser også, men mange av disse har vi måttet se bort ifra grunnet litt for mye vokt og driv med tanke på vår situasjon. All hjelp og innsyn er flott!
×
×
  • Opprett ny...