Gå til innhold
Hundesonen.no

kmya

Medlemmer
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kmya

  1. Tenkte bare at jeg ville fortelle at jeg driver å lager egen side på Daisy. Den er under oppbygging så ikke så mye ennå men må jo starte et sted. Så hvis noen vil følge Daisy så finner dere henne på wwwthainorge.no

    • Like 2
  2. Du må gjerne fortsette å oppdratere i tråden, det er spennende å lese om erfaringer med såpass sjeldne og annerledes raser! :) Pen å se på er hun uansett! :D

    Hun er ikke bare pen men veldig snill, usikker på fremmede men tiner opp etter en stund :)

  3. Tenkte å fortelle litt om ny ankommet Thai Ridgebacken min :)

    Hun er veldig herlig,viser meg masse kjærlighet å er en rolig hund inne. Ute så liker hun å gå turer,øver på å gå pent i bånd noe som går veldig greit. Hun tar det utrolig fort men blir litt mer urolig i små tettsteder som det er mer trafikk. Men da er det nettopp der jeg kommer til å holde meg en stund,roer seg men trenger tid. Ja å det er som det er sagt før, hun/de er usikker på nye mennesker,trenger tid. Så da ha jeg fått det som jeg vil, vakthund :) Trives godt sammen med mine barn,går utrolig nok sammen med KATTA. Men vi trenger tid å få hun og min rottis på samme bølge:)de er ikke helt sikre på hverandre men det kommer.(fremgang hver dag) Vet ikke om alt det positive holder seg for alltid men er gledelig overasket etter alle negative omtaler av rasen.

    Så jeg er STOR fornøyd

    • Like 5
  4. Kanskje det er litt dumt med slike katastrofetanker? Det er foreløpig en veldig liten rase i Norge, og kan ikke sammenlignes helt med disse "kamphundene" det frister å sammenligne den med. Jeg tror det er mer fruktbart å spre kunnskap og dermed forebygge eventuelle uhell i fremtiden.

    Jeg har vært i kontakt med en som har hatt en slik hund,han sa........ Ellers så har jeg sagt at en TRD er den mest vidunderlige hunden jeg har hatt, og skulle gjerne hatt en igjen.Jeg har nå aldri sagt at TRD ikke var en rase for oss i Norge. Det jeg har sagt, og som jeg står for; Er at en TRD er en urhund, med veldig mye signaler - nesten som en tam rev - og hvis man ikke kan hund og förstår hund, så vil man slite... En TRD må og skal sosialiseres fra den er 3 uker gammel, og man må fortsette med dette hele livet, mye mer enn med en vanlig hunderase. Gjör man det, så bör det gå bra..Jeg fölte det var alt for mange som bare ville ha en flott hund, som de ikke var så mange av ellers, og som bare ville ha denne til å vise fram.. Fikk veldig få seriöse valpekjöpere,

    Alt er ikke bare elendig med denne hunderasen :)

  5. Litt interessent denne tråden med tanke på raseforbudsdiskusjonene...

    Når det gjelder det så mener jeg at mye av feilene ligger hos oss mennesker, bør kanskje begynne med godgjening av å ha hund snart.

    Slik eks som min Rottis, har aldri hatt så snill hund.Å jeg har hatt flere hunder av forskjellige slag men ingen kan måle seg med Rottisen...Mener at det bør bli strengere ang salg av hunder,da mener jeg innen de hundene som regnes for farlige. Noen av de hundene som er forbudt kunne jeg gjerne tenke meg å ha, de er sikkert like snille hvis de har en stødig god hånd.

    Å kanskje det skulle bli en regel om hvor mange ganger man kan ha valpekull på en tispe,noen blir brukt i det uendelige. Ikke alle men mange tenker PENGER fremfor hunden. Samme hvilken hund de parrer med,bare det blir penger i kassa.( nok en gang ,ikke alle men mange) Slik som å parre EKS.. Rottis og en Konge puddel er jo helt sprøtt mener jeg,...... mange blandingshunder er noe av det snilleste som finnes. Sikkert at mange også er friske også pga blandinger men er imot at man blander så mye rart...

    Håper ikke at det blir mange forbannet mennesker her nå men mener at man ikke skal Utvanne rasene sånn...

    • Like 3
  6. Åh, jeg har en hemmelig fascinasjon for Thai RB, selvom jeg også har hørt noe negativt, bl.a. at de skal visst være veldig urhund, mer så enn basenjien, og i større pakke.

    Men dette er bare det jeg "har hørt", og møtte en slik blå på utstilling i Sverige. FY, for en HERLIG skapning! Sosial, trygg og blid. Nydelig! Også så vakker da! Fargen og hele vesenet dro meg til seg. Jeg bare MÅTTE prate med den, og den ville gjerne prate med meg også den :wub:

    Så godt å høre :) Jeg håper at Daisy er slik også. Hun er sosialisert i Praha,ser det på bilder osv så håper dette går rett vei :) Hadde vært morro å få en snill og god hund ,motbevise litt av det andre.

  7. Hørte senest nå i dag om noen i Akershus som da altså har klart å sette rottweilerkull til verden hvor foreldrehundene er mor og sønn. Jeg blir MATT!

    Jeg blir også helt MATT,er det mulig:(....Jeg liker ikke slik,det er nettopp derfor hunderasene blir ødelagte.

  8. -Synes den så skummel ut jeg, men det kan være vinkelen hunden ligger i... Uansett, nydelig farge og det blir spennende når den kommer:) Jeg kjenner ingen som har denne rasen og vet ikke om andre enn deg nå.

    Iom at det ikke er mange av de i landet så er vel også miljøet minimal? Mtp å møte andre med samme rase, dele erfaringer og opplevelser, treff osv?

    Jeg er så heldig å kjøpe henne av en som bryr seg,hun har sagt at er det noe så ta kontakt :) Hun vil bare hundenes beste,så hun er der hvis jeg trenger det:)

    • Like 1
  9. Tja, etter at en som hadde bror og søster klarte få 7 eller 8 valper på dem, så steg jo antallet litt. Men, tror vel ikke det er særlig mer enn 10-15 stykker i landet.

    Dette søskenparret var en av valpene til Thaiparet som ble tatt inn fra Thailand, men begge hundene og noen av valpene havnet på Tunge Hundepensjonat, og jeg har sett at alt tre av disse valpene har stått for videresalg/omplassering.

    Det var en her inne som hadde ei tispe, men, det gikk vel ikke så alt for bra tror jeg.

    Jeg ringte på den ene valpen men trakk meg pga hanne og uten papirer.Ville ikke ha den jobben med å passe sånn på Rottisen når hun får løpetid. Jeg er også glad nå når jeg hører det var søsken som fikk valper,ikke rart at det blir hunder med vekslende gemytt. Dette mener jeg at vi som hundeeiere må passe på når vi har hunder,,,,,,,,,,,,,,alle skjønner jo at de vil parre seg.

    Passer vi bedre på tispene våres under løpetiden,slipper vi alle valpe kull som ikke skulle vært her...

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...