Gå til innhold
Hundesonen.no

idasofie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av idasofie

  1. Mange gode forslag her! :-D Noen vet hvordan dalmatiner og GD fikser "ekstremkulde" som kan forekomme i Finnmark? Mtp den daglige mosjonen som trengs? Whippet har vi vurdert, men vi er litt bekymret for klima og at vi da ikke kan ha med oss hunden på turer i tillegg til de daglige mosjonsturene som alle hunder fortjener..
  2. Tusen takk for svar! Hermes; det regnet vi med egentlig, men jeg ordla meg kanskje litt feil når jeg skrev innlegget. Det jeg mente var egentlig at vi ikke driver noen form for jakt, så vi ville ikke hatt mulighet til å la hunden drive med det den er skapt for. Slik jeg har forstått det, er vist ulvehunden nå ikke en jakthund primært, men har utviklet seg til en familiehund.:-) Caroline: Ja, vi har faktisk tenkt på disse rasene også! Og vurdert:-) vi ønsker likevel å kanskje se etter andre alternativer. Så kom gjerne med flere forslag om du sitter på noen gode! Tommy: vi har hatt hund tidligere ja. Vi hadde en Alaska husky for en kortere periode, ca 2 år før den dessverre døde.. Hun ble brukt kun til utehund, men vi ønsker noe litt anderledes nå. Vi kan godt bruke noe tid på børsting/pelsstell, men om vi slipper unna veldig hyppig klipping/frisering er det så absolutt en bonus! Vi har faktisk lagt fra oss tanken om puddel kun pga den store mengden pelsstell som vi har fått inntrykk av fra eierne i omgangskretsen. Jeg skal sjekke ut tipsene dine!:-)
  3. Hei! Familien vår vurderer å ta til oss en hund neste sommer. Vi har snakket mye fram og tilbake, men vi har ikke funnet den "perfekte rase" riktig ennå. Men vi har funnet ut hvilke egenskaper hunden skal ha, og hva vi kan tilby hunden! Vi ønsker at: -Hunden kan være hjemme noen timer hver dag under skole (08.00-14.00) og arbeid. -Kan være med "over alt" -En typisk familiehund, ikke en utpreget jakthund feks. -Hunden gjerne kan stå ute i hundegård/løpebånd -Normalt aktivitetsnivå og mosjonsbehov -Middels pelsstell Vi kan tilby: -Enormt mye oppmerksomhet -Oppfølging -God sosialisering med både barn og andre hunder i vår omgangskrets -Størrelse på hunden har ingenting å si, utenom de aller minste, da vi har stort hus, stor og god hage i tillegg til gode uteområder i nærheten Vi har også vært innom Irsk Ulvehund. Kan noen som kjenner til denne rasen kanskje si noe om rasen, og om den kanskje passer for oss? Vil også høre andre tips/råd! Om det er av relevanse, så bor vi på finnmarkskysten. :-)
×
×
  • Opprett ny...