Gå til innhold
Hundesonen.no

mae89

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mae89

  1. Hei! Beklager, så ikke at du hadde skrevet noe her før nå.

    Jeg brukte lang tid på å avgjøre om jeg skulle kjøre bil+båt eller om jeg skulle ta fly. Endte til slutt opp med å velge fly fordi det ville være raskeste (dog dyreste...) måte å reise på. Men etter å ha kjøpt det største flyburet jeg klarte å oppdrive (89cm høyde) og dratt ut på flyplassen for å få det godkjent, fikk jeg beskjed om at buret var for lite/lavt... Dersom jeg fremdeles ville fly med ham, måtte jeg skaffe et større flybur (evt lage selv) og fly med British Airways fra Oslo fordi Cargo-flyene som flyr fra Sola ikke tar større bur enn 89 cm.

    Så da har jeg endt opp med bil+båt. Reiseruten er: båt fra Stvg - Hirtshals, kjøre til Esbjerg, båt fra Esbjerg til Harwich, og så kjøre til der jeg skal bo i England. :) Eneste ulempen med reiseruten (foreløpig) er at det tar lang tid.

    Skal du studere i England du også? :)

    Ja, jeg planlegger å ta master der om ett år:) Men jeg kommer nok til å kjøre bil, tror ikke en flytur i lasterommet hadde blitt tatt godt imot hos min, hun er rimelig nervøs av natur.

    Men tenkte mer på hvordan det har gått å finne sted å bo? Bor du alene, hva betaler du, og var det vanskelig å finne en utleier som godtok hund?

    Og kjenner du noen der borte som kan passe hunden din ved behov, eller blitt kjent med noen? Man blir jo temmelig alene plutselig når man reiser til et annet land:)

  2. Hei!
    Jeg kunne tenke meg å ta en master i England. Det praktiske ang. vaksiner og reise osv skal jeg nok greie å finne ut av selv, men er det noen som har erfaring med hvordan det er å finne et sted å bo sammen med hunden min? Enten det blir i et bokollektiv sammen med andre studenter eller om jeg finner meg noe hvor vi kan bo alene?

×
×
  • Opprett ny...