Gå til innhold
Hundesonen.no

Ell1

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Ell1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ell1

    valpen knurrer

    Nei han er ikke løs når vi går tur men han er veldig sterk og drar kraftig hjemover. Prøvde en periode å lure han med snop o.l til å forsette men han drar enten hjemmover eller sitter seg ned og griner. Jeg vil tro han sover veldig lite, ihvertfall ikke mer enn 6timer. Og det er MAX. Jeg ser den at vi nok alt for ofte gir etter for hans ønsker for å få fred. Det meste av dagen er en av oss i familien med han for at det skal være noen lunde fred i huset. Barna som bor hjemme er 12 og 15år mens vi har to til med samboere som kommer nesten annen hver dag på 20 og 23år. Som jeg skrev tidligere har han et eget rom hvor mat står og leker, med bur som står åpent. Så hvis han vil være alene har han mulighet for det, men han skal helst se oss. F.eks om han går ut en tur kommer han inn ihvertfall hvert 5min for å se om vi er der før han går ut igjen. Oppdretter var og en stor familie med barn og dyr.
  2. Ell1

    valpen knurrer

    Han har tre turer om dagen men problemet er at i kommer gjerne 500meter før han begynner å løpe hjem (hører andre hunder bjeffe). Han kan løpe fritt i hagen siden vi bor på landet så han kan gå inn og ut som han vil. Har ikke prøvd å stikke av enda. Det er en schæfer. Vet ikke helt hva du mener med hva i gjør med han i løpet av dagen, men hvis du mener når vi er på jobb så er han med på jobben noe som faktisk går fint.
  3. Hei! Vi har en valp på vel 4mnd. Han går opp i sofaen og står med to bein på bordet. Uansett hvor mange ganger vi tar han ned gir han seg ikke. Kan og ende opp med at han knurrer. Han knurrer og mot minstemann hvis han kommer i nærheten av han når han har noe i munnen. Han bjeffer og hele natten. Han sliter oss regelrett ut. Han er så og si aldri rolig, bare litt om kvelden så lenge det ikke er noe besøk. Det har blitt slik til slutt at enkelte er redd han. Noen forteller oss at vi skal ''ta'' han når han knurrer mot oss, mens andre sier vi ikke skal gjøre det fordi vi kan risikere at han senere vil gå til angrep uten å si ifra ''knurre''. Når vi fikk han sov han mindre enn hva vi forventet, nesten ikke noe om dagen slik våre andre valper vi har hatt tidligere har gjort(har bare denne hunden nå). Han knurrer aldri mot far i huset. Han skal på valpekurs om 2uker men jeg er redd vi skal bli bedt om å gå igjen hvis han ikke kan roe seg. Når det kommer til å gå på tur holder han alltid båndet i munnen og løper hjem med en gang en hund han ikke kan se bjeffer. Ellers elsker han å leker med andre hunder men jeg ser jo at han er mer ivrig enn dem. Han har enda ikke sluttet med å ''lekebite'' noe som ikke er så gøy lengre nå som han har blitt så sterk. Eneste måten å få roet han på er å kose han på magen, men vi kan jo ikke gjøre dette hele dagen. Vi har aldri vært slem mot han og han eget rom med bur som står åpent hvor han sover. Noen som har noen råd for vi vet ikke lenger hva vi skal gjøre.
×
×
  • Opprett ny...