Gå til innhold
Hundesonen.no

baga

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av baga

  1. Ja så jeg sendte deg en inboxmelding og fortalte litt om meg:P Jeg bor på møllenberg/bakklandet. Det hadde jo vært perfekt for min del. Jeg drar fra trondheim Lørdag, men er tilbake 7 jan.
  2. Ja det er jeg veldig interessert i! Hva tenkte du? jeg kan fungere som ukepasser, helgepasser etc. egentlig hva som helst:)
  3. JA! Har sendt de en mail:)
  4. Har prøvd å finne rundt Trondheimsområdet, men finner ingen. Om du har tips om noen skriv de gjerne:)
  5. Ja det er lurt! Problemet med det er at jeg skal på utveksling om 1 og 1/2 år og de er som regel interessert i lengre perioder enn det (noe jeg skjønner godt).
  6. Hvor bor du? Ja det kan jeg prøve på! Takk for tipset!
  7. Hei! Jeg er student og har ikke mulighet til å ha hund selv, MEN jeg har veldiglyst å fungere som hundepasser over lengre tid eller avlastningshjem. Har hatt hund i alle år, og bor nå i en liten leilighet sammen med kjæresten min, Og jeg lurer på om noen av dere har noen tips hvordan jeg kan gå frem? Håper noen kan hjelpe!
  8. Hei! Jeg er i litt omvendt situasjon som deg. Jeg leter etter noen som er interessert i å ha hunden på avlastningshjem hos meg over en litt lengre periode. Om du vil kan du ta kontakt så kan jeg fortelle litt mer om meg selv etv:)
×
×
  • Opprett ny...