Gå til innhold
Hundesonen.no

Polaris00

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Husky/pyreneer blanding

Polaris00's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Frustrerende nok å diskutere med folk som ikke leser alt som blir skrevet! Det blir poengtert av flere at en utehund ikke kan stå uforsvarlig bundet ute, og den må ha tilsyn i band. Så da må jeg jo lure på om de har lest noe som helst - har aldri skrevet at hunden min står i band ute 24-7 mens jeg ikke er tilstede! Har selv bekjente som har mistet hunder i kvelningdød pga band. Så om man skal gidder å prøve å komme med råd så må man jo lese alle kommentarene slik at man får et helhetlig bilde. Ellers kaster man bort sin egen tid på å kommentere noe som ikke er tilfelle..
  2. Til dere som misforstår "utehund" kan lese det jeg har skrevet tidligere. Han står ute hos foreldrene mine når jeg er på jobb, ca til 17;00 (Ja, de et hjemme å passer han!) Og når han kommer hjem står han ute fra ca 17.00 til 21.00. I mellom dette blir han også trimmet. Det er en hund son er inne på kveldstid, og sover i senga om natta. Han står ikke i band ute når ingen er der til å passe han. Når jeg drar bort er han alltid med eller i bur inne. Å han står ikke å bjeffer døgnet rundt, det er lite barn som ferdes, kun to stykker som er hver dag - igjen de er 2-5 år. Skjønner jo godt at de kan syns han er skummel, men jeg vet at det ikke er aggresjon mot barn spesifikt. Men nå har jeg fått råd i fra en bekjent som trener hunder - råd som faktisk kan fungere. I forhold til mesteparten av de kommentarene som har kommet mot slutten her.
  3. AnetteH: Det er jo det jeg spør om råd etter UTEN å ta han inn hver gang han bjeffer... jeg tar meg tid som du vil kalle det for. Men jeg vil ikke stå å kjefte på hunden da han blir mer giret opp i situasjonen. Innehund blir han aldri, for hannes og min del, så det er ikke noe å diskutere.
  4. Jeg vil ikke ha noen innehund, han liker å være ute, og jeg er i mot hundehold hvor hunder ikke skal få være ute mer enn et par lufteturer for dag.
  5. Raksha: Han bjeffer ikke på unger som kommer å hilser på han. Da er han helt rolig og hilser pent og vil helst leke eller få kos. Så med omgang rundt unger er ikke noe problem - som jeg har forklart flere ganger.
  6. Ang trening er han trekkhund, vi sykler/sparker eller går 1 times tur i skogen hvor han får springe fritt hver dag. Pluss at mine foreldre har gåturer på 1/2 time - 1 time på dagtid.
  7. Da skjer det ingenting, har vært flere nabo unger som jeg har kommet ut å fortalt til dem at han ikke er farlig å de kan hilse på han hvis de vil. Han er verdens største kosehund og elsker oppmerksomhet. Gudsønnen min på to år er å henter leker i fra munnen hans å springer rundt han uten at han reagerer. Det er KUN når de leker på veien slik ar han ikke får hilst på de
  8. Å dersom jeg skulle gjort han til en innehund pga dette problemet, vil andre adferdsforstyrrelser oppstå. Han blir fort rastløs når han må være inne noen timer og jeg er hjemme.
  9. Han vil nok ikke se på det som en straff å bli tatt inn.. Han liker å gå inn å ut som han selv føler for det. Desverre går jo ikke det der vi bor. Han er oppvokst hjemme hos foreldrene mine, og siden vi flyttet har han også vært daglig hos mine foreldre, så ser ikke logikken i at han ikke føler han "eier" det stedet.. Han reagerer heller ikke på voksne folk. Det jeg lurer på om tips til å få han til å skjønne at det ikke er lov, uten å "frustrere" han enda mer.
  10. Det er jo ikke noe problem hos foreldrene mine, kun hjemme hos meg
  11. Hunden er vant til å være ute, det er en polarhund med masse pæls - derfor trives han ikke inne... Vi bor i en leilighet og derfor har han kun en plass hvor han kan stå ute, kan ikke sette han på baksida av huset for det er inngangen til husverten.. Syns ikke det er noe løsning å ta han inn hele tiden. Har han jo selvfølgelig inne da skolebussen kommer, da jeg vet det kommer stor trafikk med unger. Men henholdsvis er det to unger som blir redde - de er i 4-5 års alderen å da er det jo naturlig at de blir redde... Det står en hund like nedenfor oss å bjeffer døgnet rundt og springer i bandet opp mot veien - men ingen som klager på det! Han står jo ikke ute døgnet rundt, er mye på jobb og da er han hos foreldrene mine, så det gjelder jo somregel fra 5 tiden og til i nitiden, og innimellom de timene er vi også en time på tur.
  12. Har en Husky/Pyreneer blanding på 1 år, er mye vokter hund i han... Når han står ute i band og unger leker på veien springer han til i bandet, blåser seg opp og bjeffer. Ungene blir redde, men jeg vet at han ikke er aggressiv dersom han hadde vært løs å fått hilst på de... Vant å leke med barn i fra 2 års alderen og oppover. Tror det kan være frustrasjon? Også har de sprunget mye att å fram ved veien på huset akkurat så han ikke nådd bort til dem...naboene klager, og en har truet med å skyte hunden.. Hva skal jeg gjøre med problemet? Har forklart naboene at han ikke er aggressiv, men de mener ungene blir redde og at de absolutt må leke på veien utfor huset mitt! Vil ikke straffe han, er redd problemet blir værre. Bruker å gå ut å rope på han å da kommer han travende helt rolig - så han er ikke oopgiret på det nivået at han blokkerer hva jeg sier, slik han er når hunder går forbi... Tips?
×
×
  • Opprett ny...