Gå til innhold
Hundesonen.no

PHM

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

PHM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det høres ut som min og din mellomschnauzer var/er ganske like! Vi prøvde klikkertrening som valp, men skulle gjerne begynt igjen med det - takk for tipset! Hvordan vil du anbefale at jeg håndterer en situasjon der vi møter en hund eller et menneske på tur der hun enten flekker tenner eller drar veldig i båndet? Eller en annen kjent situasjon er når det kommer noen "fremmede" hjem til oss, og hun bjeffer og styrer på. Da er det umulig å få kontakt med henne uansett hva jeg har i hånden - hun vil da selv ikke være interessert i yndlingssnopet sitt. Hvordan ville du håndtert en slik situasjon?
  2. Tusen takk for svar! Setter pris på at dere tar dere tid til å gi meg så detaljerte og nyttige tilbakemeldinger. Dere kommer med gode poeng som jeg ikke har tenkt på. Jeg kommer til å jobbe videre med det dere nevnte, og skal jobbe hardt for å få det til. Dere har rett i at jeg ser mange Cesar Millan-serier, og har prøvd å lære av ham. Men det er veldig nyttig å høre på dere "vanlige" hundemennesker Takk igjen!
  3. Hei! Min familie fikk for fem år siden vår første hund. Uten å få skikkelig rådgiving, kjøpte vi en mellomschnauzer. Jeg og mine fem søsken var veldig glade for å få hund, og de første månedene var det mye lek hele dagen. Etter hvert begynte hunden å bjeffe voldsomt mot fremmede mennesker. Vi forstod at hun var overbeskyttende mot oss i "flokken", men trodde dessverre dette bare var valpefakter som ville gå over. Etter hvert ble hun mer og mer beskyttende, også for sin egen mat og godbiter. Nå er hun altså fem år, og hun er alt for beskyttende for oss i familien. Når det kommer "fremmede" på besøk, bjeffer hun, flekker tenner og viser tegn til aggressjon. Hun har aldri bitt noen kraftig, men har hogg til dem for å skremme dem. Etter å ha undersøkt, har jeg forstått at hun er usikker og redd fremmede mennesker, og derfor kan opptre truende. Da hun hadde vært på kennel i sommer, fikk vi tilbakemelding om at hun var redd og usikker og holdt seg til hjørnet av buret. Hvordan får jeg henne til å forstå at hun ikke må "beskytte" oss, og at hun ikke er sjefen? Hun er også lite lydig, og det er ikke mulig å få henne til å komme ved å rope på henne eller plystre. Så snart hun forstår at det er godbiter i hånden, kan hun gjøre hva som helst - men ikke ellers. Hvordan går jeg frem for å få henne til å føle seg underdanig, men ikke redd? Hvilke delmål bør vi sette oss? Takk for svar
×
×
  • Opprett ny...