Gå til innhold
Hundesonen.no

MarenMelissa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MarenMelissa

  1. Jeg har det samme problemet, men katten var allerede i hus når hunden kom, nå er hunden 1,5 år og fremdeles like vill etter katten. Hver gang katten går fra et sted til et annet så er hunden rett i hælene på katten. Katten har sluttet å bry seg, men hunden jager opp til jaging all day long.
  2. Tusen takk for kjempe fine svar. Er mer rolig på det nå som jeg forstår at sålenge hun klarer å slappe av og faktisk sove mens jeg er borte, så er det mer min dårlige samvittighet som sier at jeg må få en hund til.
  3. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette.. Hun er trøtt i trynet når jeg kommer hjem, og av og til kan jeg til og med gå bort i sengen hennes å vekke henne omtrent. Hun ligger å sover når jeg er borte, men den siste timen før jeg kommer hjem da er hun helt spinnvill får jeg høre fra naoen min. Det er så forskjellig fra dag til dag. Og før hun nådde året, så tygget hun på listene igangen, og har laget et stort hull i tapeten på soverommet. Nå i det siste har det gått greit, men det virker som hun har tårer i øynene når jeg kommer hjem. Vet ikke hva det betyr, men jeg får veldig vondt av henne. Hun virker veldig utfor når hun har vært så lenge helt alene, ligger å griner for seg selv. Det e helt forskjellig fra uke til uke! Noen dager e det som jeg sa, jeg kan komme inn døren og hun ligger å halvsover, imens andre dager så er hun helt spinnvill , Hopper opp på meg og får ikke nok av å hilse. Helt spinnvill. I TUSEN! Og det e når hun e så glad for å se meg at hun har tårer i øynene også. Jeg får så vondt av henne, at jeg vil ha en liten tass som kan holde henne med selskap mens jeg er borte. Hun er også sånn at hun kan ligge å slappe av på gulvet, men i det jeg reiser meg fra sofaen for å lage mat, gå på do, eller noe, så spretter hun opp og rett i hælene på meg. Hun blir til og med med meg i dusjen. Men det er litt min feil, for fra hun var liten av så har jeg lært henne at det ikke er farlig å dusje, vi er alltid på masse tur, og hun blir alltid gjørmete, og dermed så må hun i dusjen og skylle av seg hver kveld. Så det hender hun vil være med en ekstra gang. Tror hun egentlig bare liker det veldig godt. Hun pleier å sitte med øynene igjen og bare slappe av.
  4. Tusen takk for kjempe bra svar! Alt er ikke like positivt i en sak, og trenger flere synskpunkter, og jeg klarer ikke se alle selv, så dettevar veldig bra!
  5. Ja.. altfor mye å tenke på her. får nesten bare spørre om jeg kan låne henne et par dager etter vi har møttes hvis de går overens..
  6. Det var nettopp det jeg og følte litt, men hvis det e fremdeles selskap, (noe det logisk vis er) for de ser og lukter hverandre, så skaffer jeg meg en hund til av riktig grunn ja.
  7. ah, okei. Får bare prøve meg fram. Men hva mener du om å ha dpen i rottweileren sitt hundebur kanskje, eller vil det bli dumt å sette den eldste i bur? Jeg bruker aldri buret på min, men på den lille så er det så stor plass.. Ja, er klar over det.. Jeg går mellom 2 og 3 timer tur , inkludert lydighetstrening hver morgen, og samme greien når jeg kommer hjem fra jobb . Hvis ikke hun får de lange turene, med lek og moro så er hun helt i hundre, og vil ikke høre. Så dpen skal selfølgelig få være med på dette!
  8. Okei, det var jo veldig lurt å ha de adskilt slik at det ikke skjer noe dumt. Stor forskjell på de ja Men jeg tenker, får de nok selskap i hverandre når de ikke kan nås? Jeg ville ikke ha en stor hund til, for Chila krever så mye når vi er på tur, og vil bli lettere å håndtere de begge to når den ene er mindre.
  9. 1. Rottweiler 2. Dverg pinscher 3. Whippet 4. Dalmatiner 5. Dobbermann 6. Toy terrier 7. Puddel 8. Kinesisk Naken Hund 9. Boer boel
  10. Det var lurt. Helt greit med en sikkerhet til å begynne med, jeg trenger bare tanker og andre sitt synspunkt på dette også. Det er snakk om 8 timer hver dag. (9 timer inkludert reise til og fra)
  11. Det hørtes lurt ut. Men kanske vi skal la de lukte og utfolde seg uten bånd når de møtes også? For at vi mennesker ikke skal blande oss tenker jeg ? Og heller skille dem om vi ser det ikke fungerer.
  12. Ja, jeg tenkte på aggresjon siden det er to tisper. Okei, jeg trodde det hadde med dominans å gjøre. Det var bra du sa at det ikke er. For da kommer det bare an på hvordan disse hundene går sammen. Ja, min er langt i fra ferdig utviklet. Skikkelig babytryne enda, men samtidig ganske på tå og skal vise deg for alle rundt seg. Men det ender som regel alltid opp med at hun ligger på ryggen og leker og tuller. Håpet det ville gå bra siden dp er en voksen tispe, og kanskje kan Chila lære en del av henne, samtidig som hun får bra selskap mens jeg er på jobb. Men hvis de ikke skulle gå sammen, og vi merker at de begynner å knurre og klar for kamp. skal vi la de gjøre seg ferdig, eller skal jeg stoppe de med det samme jeg merker aggresivitet? Tusen takk for svar!
  13. Dominitet ligget jo generelt godt anlagt i begge rasene. min er veldig leken og god, og har kun hatt problemer med tisper om de viser seg fra sin dominante side og ikke gir seg når min gir en klar beskjed. Da kan det bli trøbbel, for hun vil være på topp og nøyer seg ikke med å være under noen andre. Krysser fingrene for at pinscheren ikke er verken aggressiv eller dominant når vi møtes! hun gir bort pinscher tspen pga hun har en annen tispe, og de to går ikke overens. Så jeg spurte henne om dette gjelder alle tisper. men hun sa det går an å avvenes. at vi bare fikk se hvordan disse to reagerer på hverandre.
  14. Hun jeg har nå er så mye alene hjemme imens jeg er på jobb, og jeg merker det ikke er bra for henne, så derfor tenkte jeg å skaffe meg en hund til. Har kontakt med en dame som ikke lenger kan ha sin dvergpinscher, og jeg ble fort veldig interessert. Men dette er to tisper! Og hun er eldre enn min. Har noen erfaringer med dette?
×
×
  • Opprett ny...