Gå til innhold
Hundesonen.no

Pumper

Medlemmer
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Pumper

  1. Hallo. Er det noen som vet om en typisk rase som ikke er noe problem med å la løpe fri rundt deg på tur i skogen?
  2. Hele gjengen her tolker meg helt feil. Hunden min er vell dressert, og ingen problemer. Sikkert 5/10 deler i verden som ikke kan det min hund kan. Ikke noe skryting der, men for at dere skal skjønne. I bet: At deres hunder ikke alltid kommer når den har noe interesant forut. Så, ikke tro jeg er en fyr uten erfaring. Takk.
  3. Bikkja mi kan innkalling, det er bare hvis det er en hund som har tatt oppmerksomheten at hu ikke kommer. Ikke vær så negative folkens. Når jeg trener med bikkja trenger jeg badics, innkalling, sitt, bli, går vekk fra hu, og kom. Apportering, ligg og finne leke mener jeg er effektiv trening. Jeg trener med langline om dere ville vite det. Men ser ikke vitsen i å være negative, få opp humøret og svar positivit. Hvis ikke, la vær å svar.
  4. Innkalling, eller hva tenker du på? Hva jeg gjør eller hvilke ''triks'' jeg lærer?
  5. Ikke sånn, har ikke pugga rasene, ikke misforstå meg. Men jeg vet hvordan å oppdra en bikkje. Er ikke noe ekspert heller, og tips er alltid flott uansett hvor flink man er.
  6. Derfor jeg ombestemte meg, tror jeg skrev det at jeg ikke skal ha en ny hund før min er ordentlig dressert. Les før du poster.
  7. For å si det sånn, har gått på hundekurs, kan det meste om bikkje. Jeg vet hvordan jeg bruker 2 timers trening, og hvordan det skal effektere.
  8. Har en golden fra før, min første hund. Tenkte på en lekekamerat. Men trenger noen råd først. Min golden er ofte fri, men hu vil ikke høre med en annen hund forut. Hu reagerer også litt treigt uten noe forut. Hjelp med dette hadde vært tipp topp. Kanskje jeg lager en egen tråd om det også. Setter virkelig pris på litt innkallingtips, hu er flink til det. Men som sagt, må få opp reaksjonen og må komme uansett om det er 10 bikkjer forut. - henrik
  9. Noen raser du anbefaler da?
  10. Jo, glemte det. Kan tilby 1-2 timers tur totalt pr dag, og 1-2 timers trening pr dag.
  11. Ok, skal fortelle hva jeg ka tilby til hund. Utenom ferie går jeg tur på morran, liten tissetur bare. På ettermiddagen tar jeg gjerne en 1-2 times tur med bikkja. Av og til en kveldstur. Skal ikke ha noe i småe hunder. størrelsen mellom Breton og golden retriever er passe for meg. Skal ikke ha breton btw. Men takker for svar fram til nå!
  12. Heihei. Jeg har et spørsmål som jeg har lurt litt på. Hvem rase er mest kjent for å være ganske lydige? Skal helst ikke ha noe jakthund, slik at jeg da kan ha den løpende fri i skogen rundt meg. Vil ikke ha noen svar som: Alle raser er lydige bare du lærer dem opp til det etc. Takkfor svar!
×
×
  • Opprett ny...