Gå til innhold
Hundesonen.no

Siv Sunde

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Siv Sunde

  1. Jeg har 4 hjemmeboende hunder + en valp som jeg håper ikke skal bli boende hjemme så altfor lenge til. I tillegg har jeg to hunder ute på foravtaler, Ja, så må jeg jo ikke glemme katten da...siameseren som regner seg som en av hundene :wub:

  2. Jeg har en hund ute på foravtale. I min kontrakt står det at forvert dekker vanlig hundehold og årlig vaksine samt forsikrer hunden. Eier (meg) dekker årlig øyelysing samt røntging av hofter/albuer. Forvert behandler og ser på hunden som sin egen, og ønsker hun å delta på utstillinger/konkurranser er hun fri til det på egen regning. Jeg betaler for de utstillinger/konkurranser jeg ønsker å ta hunden med på.

    Jeg står for MHtest. Jeg ønsker å ha 3 kull på hunden,- OM den skulle vise seg å oppfylle de krav jeg setter for en avlshund. Eierskifte blir overført tilforvert etter at betingelsene er oppfylt.

    • Like 2
  3. Slik er det ikke mulig å gjøre det på Gardermoen ihvertfall. Der må momsen (om man skal betale det), betales på stedet, ellers får man ikke med seg hunden. Hentet min valp i juni, og det var ikke snakk om å komme tilbake/ få med giro. Greit nok, men reglene burde være like overalt?

×
×
  • Opprett ny...