Gå til innhold
Hundesonen.no

Nickaro

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nickaro

  1. Knæsje?? Man får da selene i nøytrale farger som sort, blå, rød osv, er bare lifeguard serien som er knæsje i fargen ;)

    Ja, lifeguard, ja.. Doh! Med refleks! Den er jo sikkert veldig fin og praktisk på vinteren! Kanskje jeg faller for en i rosa likevel.. :whistle:

    Ja vi har den sorte med rødt og brun polstring. Så fin atte. Og refleksen er faktisk veldig bra, hvertfall på hodelykta så jeg ser hvor de er.

    930111.jpg

    Ååh, ser man det! :D Den blå var jo kjempe fin. Da har jeg vært i butikker med begrenset utvalg :aww:

  2. Jeg bruker bare nomesele, har ikke noen annen sele. Så den får de bruke når de trekker, når vi går vimsetur og når vi skal begynne og gå spor så kommer jeg til og bruke den da også. Eneste jeg kan komme på at jeg kunne tenkt meg en vanlig y sele er når jeg skal ha de i springer. I springeren kommer de så langt frem med nomesele, så der vurderer jeg vanlig y sele selv om jeg foretrekker at de har nome når de skal trekke. Hurta y selene er vell polstret?

    Takk for svar :) Hurta sine Y seler er ganske godt polstret, ja, men de er likesom så knæsje i fargen :P Også er de ikke sånn puse polstret som Gresshoppa sine. Jeg er ikke forfengelig altså, jeg lover :innocent: Men jeg ender nok opp med en av Hurta sine likevel :D

  3. Sliter litt med det samme selv, men jeg har lært meg å si ifra. Valpen min er suuuper glad i andre folk, fremmed eller ei, og trekker som en gal for å komme bort å hilse. Og fremmede tar dette som en invitasjon til hilsing, uten eiers samtykke :P Jeg pleier å si noe som "Beklager, men vi trener på passering i dag, kanskje neste gang" smiler og går videre ^^ De fleste har forstått og går videre. Men yndlingsfilla er jo supert å ha med som distraksjon, da skjønner kanskje folk at dere trener når du virker totalt uinteressert i dem og vifter som en gal med filla for valpis :)

  4. Så ufattelig nydelig sibber! Hvis en Siberian hadde passet inn i min livsstil, og jeg kunne gi den det den krevet hadde det ikke vært tvil om hvilken rase jeg hadde hatt :wub: Er Fjellbris datter av Denali? De er så like :P

×
×
  • Opprett ny...