Gå til innhold
Hundesonen.no

King2010

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av King2010

  1. tusen takk for mange fine svar :) Ja vi trener litt på det med å sitte når vi møter andre bare her hjemme også :) når naboen går forbi med hunden eller bare det kjører noen forbi.. Han skjønner hva han skal å vi har kommet et lite stykke på veien.. Så jeg regner med at jeg er det største problemet på tur, det er vel helst jeg som blir stressa først.. :) men vi får bare fortsette å prøve så ordner det seg vel til slutt :)

    igjen takk for svar

  2. Hei, jeg har en rottis på nærmere 20 mnd.. Vi har vært på kurs osv for å lære dette med å gå fint i bånd. Han har tildels lært en del, eller han kan når han vil men om vi møter noen andre som er ute å går tur med hunden sin så er det et hysteri ut a milde.. han røsker å river i båndet og hyler for å komme bort.. det har blitt så ille noen ganger at jeg er nødt til å finne en grøft å bare konsentre meg om å holde han igjen da han er veldig sterk. Folk må jo tru jeg er fullstendig ute å kjøre.. Å det er jeg nok også..

    så det jeg da lurer på er om noen har noen tips på hvordan jeg kan få slutt på denna røskinga å dra`inga hans?!

    jeg har prøvd å gå til side med han å be han sitte osv, det kan hjelpe en liten stund men så finner han ut at han ikke gidder mer å river meg med seg. har prøvd å snu også så vi ikke møter de men går fra dem igjen men det funker jo heller ikke.

×
×
  • Opprett ny...