Gå til innhold
Hundesonen.no

chary

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

chary's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som vet om det finnes en måte å rense huse på, en utrensing for å kvitte seg med allergenene? Ettersom det tydeligvis er dette som har gjort at de i hoveddelen har fått tillatelse til å ha katt, så må det jo finnes noe slik?
  2. Og de i hoveddelen av huset havve visst en spesiell bedriftsforsikring fra selskapet de jobber for for a dekke evt skader og som vil dekke spesiell utrensing av boligen nar de er ferdig med kontakten...hva nå enn dette skal bety.. Merker jeg blir veldig irritert av den skiftende grunnen til at vi ikke skal få ha hund her. Ikke skal de bo i denne delen av huset heller..
  3. Nå var huseier PLUTSELIG ekstremt alergisk...
  4. Om min hun hadde laget masse riper i parketten, og jeg hadde kjempet mye for å få ha hunden i leiligheten, hadde jeg selvsakt betalt for det! Er ikke snakk om så stort areal som måtte ha blitt fikset heller, ettersom leiligheten ikke er så stor. Så ja, jeg hadde vært villig til å betalt for det...
  5. Det blir jo en ulempe for utleier om det blir slitasje på leiligheten. Men det er det jo JEG som måtte ha betalt om det hadde skjedd, er jo derfor vi har betalt så mye i depositum..
  6. Tror allergi kun var en unskyldning, for det var slitasje jeg fikk svar om at var problemet...
  7. Men i forhold til slitasje: det er jo en grunn til at depositim eksisterer...
  8. Synes jo argumentet slitasje blir helt feil jeg da, ettersom man betaler inn depositum for leiligheten som skal kunne brukes ved slitesje/skade på leiligheten..
  9. Nettopp fått svar fra huseier: vil ikke ha hund pga slitasje...
  10. Hørt så mye forskjellig når det gjelder det med allergivennlig.. Kjenner flere som har hundeallergi, men som ikke reagerer på pomeranian. Er forresten en pomeranian/shih tzu. problemet er at huseier ikke bor i norge, så pga tidsforskjell er kommunikasjonen treg (og fordi de rett og slett er treg på å svare). Sendt masse mail, ringt, sms og ring til faren til huseier. Faren var ikke sikker på hva svaret ville bli, men at han visste at det var noe allergi i bildet, men ikke hvilke dyr det var snakk om. (og at det dermed ville tippe mot et nei) Men skjønner vel egentli bare ikke hvorfor de som bor i hoveddelen skal kunne ha 2 katter... Men blir det et nei, så må jeg jo selvsakt respektere det (forventer da en grunn, og ikke bare et nei).
  11. Hei! Har i lang tid ønsket meg ev valp, men problemet er at jeg leier en leilighet hvor utleierne muligens er allergisk. Hunden det er snakk om er en pomeranian, en hypoallergenisk hunderase. Står ingenting i kontrakten om at det ikke er lov med dyr, men det står heller ikke at det er lov. Leiligheten består av 2 deler, en hoveddel + den minste delen som jeg bor i (utleierne bor ikke der). Greien er at de som bor i hoveddelen har katter, 2 stk (som ikke er allergivennlige). Utleierne skal selv flytte inn i hoveddelen ved en senere annledning, men ikke i den lille leiligheten som jeg bor i. Prøver dermed å komme opp med noen argumenter for at jeg skal kunne få ha hunden i leiligheten. Når jeg senere flytter ut, vil det kun selve kjøkkenet og badet være igjen, mens møblene tar jeg med meg. Hvor lenge etter man flytter ut vil en som er allergisk reagere? Hørt noe om et halvt år, men er dette riktig? Vet også at det finnes en rekke kremer og sprayer man kan bruke for å gjøre hunden og resten av leiligeten mer allergivennlig.. Litt rotete dette, men håper det ble forståelig...
×
×
  • Opprett ny...