Gå til innhold
Hundesonen.no

Pyria

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Pyria

  1. Hei Tenkte du og ha hele tatoveringen i lilla? Litt usikker på om det vil dekke øynene/nesa
  2. Pyria

    Ringkultur

    Så en del av dette selv i helgen, mitt første stevne så hadde ikke noe og sammenligne med. Men jeg reagerte en del på: - Tisse inne i håndballhallen, så til og med en som dreit inne o.O - Unge som lekte med ball inne i ringen( som den hadde tatt fra premie bordet) - Samme ungen satt seg også ned og sparket på flere av hundene som ventet på sin tur. (Jeg blei skjelt ut da noen trodde det var min unge) Jeg tror ikke jeg hadde tatt det like pent om det hadde vært min hund som blei sparket på..
  3. Noen som var her i helgen? Var mitt første treff og lurte på om dette var slike jeg kan forvente av andre treff?
  4. http://www.youtube.com/watch?v=v_VU1q7czkE&feature=related
  5. Noen Eurasier eier her som skal ditt?
  6. Oki, tusen takk Eurasier høres bare mer og mer mitt i blinken ut for meg!
  7. Hadde et par spørsmål til dere som har eurasier Hva veier en voksen eurasier og er det mye størrelse forskjell på en gutt/jente? Også lurte jeg på om dere kan slippe dem løs, eller om dem blir borte med engang?
  8. Har en Schipperke i familien, eneste gang den bjeffer er om noen kommer på døra. Den er utrolig lettlært og lydig. Maken til fart og spretten bikkje skal man lete lenge etter Når den er på besøk ligger den stort sett i fanget til folk som den vet den kan få kos av Bikkja er like glad i lange som korte turer, går også mye løs på baner. Kommer i full fart med engang man sier navnet dens. Ville nok gjort det veldig bra i en eller annen hundesport som agility/lydighet. Eller så er den utrolig blid mot alt og alle, katter hunder og fremmede. Den er 7 år nå har aldri vært syk Må også si at den veldig morsom og finner på en del sprell
  9. Tusen takk for svar! Skal fortsette og undersøke litt på eurasiere, se om jeg finner noen i nærhet så jeg kanskje kan hilse litt.. Var noen bekjente av meg som sa at Shiba kanskje kunne være noe for meg da Shiba og eurasier var veldig like i gemytt, noen som vet om dette stemmer ?
  10. Hei! Jeg har lenge lett etter en ny hund, men har blitt stående helt fast i rasevalget. Eurasier er den hunden jeg har øverst på listen min for øyeblikket, men har ingen personlig erfaring med rasen. Så henvender meg her i håp om at noen kan si om den ville passet meg, eller om jeg bør velge en annen rase. Jeg er oppvokst med Golden retriver men dette vil bli den første hunden jeg har alene ansvar for. Hva jeg ser etter er en turkompis + litt freestyle/agility/lydighet bare for moro. Mine ønsker er: -Størrelse: ca 10-30 kg da det er viktig at jeg klarer løfte den i badekaret osv. -Pels: Må klare seg med ukentlig børsting og bad når det trengs, ønsker ikke en hund som må til frisør. - Hunden må trives med 1-1,5 times tur + tisse turer i uke dagene. Han vil også kunne være ute i hagen når han vil. I helgene vil ha få lengre turer og bli med meg bort på besøk. Han vil også få litt hjernetrim vær dag. - Må klarer seg alene hjemme i 6-8 timer på jobbdager - Må kunne gå overens med katten min - Må kunne gå overens med andre hunder - Lite bjeffing, kan godt varsle når noen kommer eller bjeffe i lek men ikke så mye ellers. - Lite jaktlyst da jeg ønsker og kunne ha han noe løs for og kaste ball/frisbee - Barnevennelig da jeg mest sannsynelig vil få unger selv engang. Noen her som kan fortelle meg om Eurasier ville blitt en hund for meg ? ( evt en annen rase)
×
×
  • Opprett ny...