Gå til innhold
Hundesonen.no

Castella

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,388
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profilsvar skrevet av Castella

  1. Sonen må ha verdens dårligste søkemotor??

  2. Nå er jeg gampesur på Gjensidige... etter en megafeil fra dem ifjor skulle jeg byttet forsikringselskap. Men alle fortjener en sjanse til, nå har dem driti så langt opp på leggen at jeg aldri kommer til å nærme meg ditover igjen!

  3. :( Må vel bare kutt ut di !(&"/!%"/ polarbrøan. /den følelsen, når man spis frokost, og syns ei tygge plutselig smaka litt rart... Man heva øyenbrynet, snur polarbrødet sakte men sikkert rundt, og ser en liten grønn prekk i en av hållan under... I say no more, førr det blir ei regle med banneord.
  4. Er 1 Nov den store EFIT dagen??

    1. Castella

      Castella

      Aha! er det ikke lov å lage EFIT andre dager enn den første? :P

    2. (See 1 other reply to this status update)

  5. Vi er helt nye her på Hundesonen, så akkurat nå prøver vi oss litt frem. Vi er Cecilie, Nando (en Drentsche Patrijshond) og katten Kino (huskatt). Vi bor i Kristiansand.

  6. Har utrolig lyst på schäfer. har noen hatt denne type hund, og kan si både ulemper og fordeler? :)

    1. Castella

      Castella

      svært lettlært og førerorientert. Men sliter med mye dårlig helse, mange folk er redde for den, ofte mye lyd, og herrejemeni den røyter.

  7. Noen som har Susan Garrets 2x2 dvd???

    1. Castella

      Castella

      Uuuu...bra? Sånn tilfeldigvis lyst til å selge den? :P

    2. (See 3 other replies to this status update)

  8. Er det voksent å drite på seg? Og når det skjer midt på en tur med hunden? Ikke lett med dårlig mage! Skulle likt å sett gåstilen min hjemover :( Håper ingen såg meg.

    1. Castella

      Castella

      hahaha! Vel...fransk dogge...gåing får igang tarmsystemet, derfor må man ofte på do når man har gått en stund og er laaaang hjemmefra. Det har skjedd meg og for å si det sånn ;)

    2. (See 18 other replies to this status update)

  9. Bitt av hund.. Vondt i armen. Kom med råd på PM om noen vil. Jeg tar imot.Hva bør jeg gjøre med saken?

  10. Dette minner meg ikke om ett hundeforum, men ett hakkeforum. Går det ut på å finne en å hate her inne? En du kan sverte på alt personen skriver? Alle kan gjøre feil, det er ikke fortjent å bli svertet og kjeftet ned av en liten feil. Noen har mer å si enn andre. Det er rart hvor lett enkelte får straff mens de andre gamle-brukerne får holde på med mobbingen som de vil... Og rart er det at de ikke er utestengt om de har holdt på sånn med alle som kommer inn, eller er dette bare personlig perso...

    1. Castella

      Castella

      Det velger jeg å holde for meg selv :) Du vet godt hvem jeg er, og vi er ofte enige...men her på sonen er det blanke ark for min del.... orker ikke Canis dramaet mer!

    2. (See 9 other replies to this status update)

  11. Dette minner meg ikke om ett hundeforum, men ett hakkeforum. Går det ut på å finne en å hate her inne? En du kan sverte på alt personen skriver? Alle kan gjøre feil, det er ikke fortjent å bli svertet og kjeftet ned av en liten feil. Noen har mer å si enn andre. Det er rart hvor lett enkelte får straff mens de andre gamle-brukerne får holde på med mobbingen som de vil... Og rart er det at de ikke er utestengt om de har holdt på sånn med alle som kommer inn, eller er dette bare personlig perso...

    1. Castella

      Castella

      jeg så i en tråd at du fikk MYE bank...Vi som kjenner deg fra Canis vet jo at du er en snill og god person som er veldig glad i hunder, men også er temmelig stor i kjeften ;)

    2. (See 9 other replies to this status update)

×
×
  • Opprett ny...