Gå til innhold
Hundesonen.no

meika

Medlemmer
  • Innholdsteller

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meika

  • Bursdag 08/13/1991

Contact Methods

  • MSN
    metal_mee@hotmail.com

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Oslo
  • Hunderase
    Gikk tom for hund..

meika's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk! Jeg får ikke kommet inn på min side på NKK av en eller annen grunn Utrolig snilt av deg!
  2. Frise ja Jeg har forøvrig kanskje klart å finne oppdretter via en bichon frise side på fjesboka Venter på svar nå og håper det er henne!
  3. Hei! Jeg prøver å finne ut hvem som var oppdrettern til min gamle hund, Baby Simba, da jeg ønsker meg en ny hund, gjerne med samme linjer om noen år, men selvfølgelig vet jeg ikke hvem foreldrene var og alle papirer er borte. Simba ble kjøpt i Østfold (muligens Frk.stad?) i 96/98/99. Vi var en familie på tre fra Oslo, (lringsjå/Sognsvann) som kom å hentet han, jeg var ikke særlig gammel da så husker lite, jeg må ha gått i 2 eller 3 klasse. Simba var en sunn og frisk voffs hele livet, med en _veldig_ god pelskvalitet (han folket seg ikke i det heltatt og trengte knapt pelsstell). Han var også en ganske langbeint bichon (iallefall forhold til de vi møtte på på den tiden, de var ganske lange i kroppen med kortere bein). Simba måtte dessverre avlives i 2010 da synet og livsgnisten begynte å svikte han. Er det noen som kjenner til en bichon frise oppdretter i Østfold som kan ha eid mammaen til Simba?
  4. Hund og eier er gjenforent tråden kan slettes
  5. Hei! Ved 9tiden i morrest møtte jeg på en søt liten svart terriertispe v. Jomfrubråten på ekeberg og den fulgte etter meg til jobb. Nå har jeg den her og har lagt inn savnetmeldinger hos politiet og viking. Den er søt og snill men vil nok gjerne finne igjen eierne sine. Hvis du savner den eller vet om hvem som savner den så ring meg på 45251613. Tar den til petvett Ekeberg for scanning etter chip hvis ingen har savnet den når jeg er ferdig på jobb. (mulig jeg la tråden feil, men er på telefonen så fant ikke savnet/funnet kategorien)
  6. Ok, takk for svar. Hun har fjernet bildene nå =) Dog, hun jeg hadde denne diskusjonen med har studert foto i et år nå og hun sier det er en paragraf (et sted..) som sier at jeg ikke har lov til publisere bildet på nett eller selge det når det er hennes eiendom det er tatt bilde av. Jeg har spurt om å få vite hvilken paragraf dette er men det har jeg ikke fått.. Er det noen som vet noe ang. dette?
  7. Hun har nok hentet dem på facebook ja, de er ikke solgt. Jeg trodde også dette bare gjaldt mennesker.. Hun har fjernet bildene nå men jeg ble jo ganske nysgjerrig da, om jeg faktisk ikke har lov til å bruke mine bilder til noe fordi hun eier motivet? Jeg syntes det virker som en ganske håpløs lov å overholde? edit: Leifer
  8. Hei Jeg har tatt noen bilder av en hest jeg hadde på helför for noen år tilbake. Disse bildene har nå eier lagt ut i annonse uten å spørre meg og jeg har sendt henne en melding om å fjerne bildene (dette er andre gang, andre annonsen, hun gjør det så jeg var muligens ikke så hyggelig som jeg kunne ha vært.) og fikk da til svar om at siden hun eide hesten måtte jeg ha hennes tillatelse for å kunne legge bildene ut på nett og for å kunne evt. selge de. Stemmer dette at jeg ikke kan gjøre som jeg vil med mine bilder bare fordi hun eier motivet?
  9. Takker for alle svar men det eneste det kanskje kan være er nok beter, men jeg finner ingen bilder av fôrbeter. Noen som har? Jeg har gått landbruksskole så jeg vet at det ikke er noen av de "vanlige" vekstene her i Norge og det lignet en potet (i form og farge, den hadde tilogmed potetskall bare at den var blåst opp i str. og visstnok ikke smakte noe godt så det ble bare brukt til dyrefôr. Det ble som nevnt i en kommentar kvernet opp før det ble fôra ut). Men om noen har bilde av en fôrbete så blir jeg glad! Jeg har prøvd å google det, men uten hell...
  10. De er nok for små, disse "potetene" lå under jorde og var så store at man fikk alle tre tennene på en høygaffel inn i èn "potet"
  11. Da jeg var i Tyskland i '07 på klassetur og jobbet på en økologisk gård høstet vi inn noe som så ut som gigantiske poteter, men det var ikke poteter men en annen type rotvekst som ble brukt til å fôre dyrene med. Jeg skulle gjerne unersøkt litt mer om denne rare, gigant "poteten" men husker virkelig ikke hva den het. Jeg husker heller ikke hva gården jeg var på het eller hvor den lå (bortsett fra at den lå en times kjøring fra en storby). Er det noen som har peiling på hva dette kan være? Jeg har prøvd å google meg frem til det både på norsk, tysk og engelsk uten å ha funnet noe mer...
  12. Reaksjonen mellom magnesium og oksygen: Yeah..
  13. Nå har youtube filmene blitt sperret pga. opphavsrett. Noen som har noen andre alternativer? (kan ikke laste ned pga. sperre på internetttilkoblinga)
  14. Det er det det gjør, men nå har jeg sagt til h*n på en ordentlig måte at jeg ikke kommer til å svar enoe mer på meldingene jeg får fra h*n, Jeg sa h*n kunne ta kontakt når h*n vil ha adresse til å hente dekkenet. jeg skal inrømme at jeg ikke har klart å holde meg saklig gjennom all meldingsvekslingen men jeg vil tro jeg har holdt meg mer på spor en vedkommene, skal også rådføre med en som er lærer i rettslære i morgen dersom jeg får huket tak i han og han har tid. Det var veldig deilig å få postet det her og fått andres meniger på saken (selv om det kun er skrevet fra min synsvinkel) så har gjort at jeg har klart å sette det vedkommene skriver til meg litt på avstand, jeg syntes det er fryktelig ubehagelig å være i en san situasjon men dette hjalp veldig
×
×
  • Opprett ny...