Jump to content
Hundesonen.no

Ulvinne

Medlemmer
 • Content Count

  795
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Ulvinne

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 08/19/1987

Contact Methods

 • MSN
  havetowonder@hotmail.com
 • Website URL
  http://ulvinne.googlepages.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Romerike.
 • Hunderase
  En mix.

Recent Profile Visitors

4509 profile views
 1. Ulvinne

  Briard

  Kan ikke se noen grunn til det.
 2. Ulvinne

  Briard

  *glede seg til lørdag*
 3. Ulvinne

  Valp som piper en del.

  Natt til mandag fikk shih tzu tispa vår valper. Fødselen gikk bra og hun fødte naturlig. Hun fikk to tispe valper. Men, den ene valpen piper en del, spesielt om søstern hennes ikke er i nærheten,om hun ikke får pupp eller om hun ikke finner mamma. Men det regner jeg med er normalt? Men,nå har hun begynt og pipe litt ellers også. Uansett hvor hun ligger og hvem hun ligger vedsiden av. Unntaket er faktisk om vi løfter henne opp, da tier hun. De spiser, sover og gjør fra seg og virker ellers normale. Er det normalt med denne pipingen? Jeg har ikke hatt valpekull før så jeg er litt usikker på hvor mye de vanligvis piper. Moren har forresten mye melk,er flink til og vaske de og går sjelden i fra de.
 4. Hei.. Det er en blanding av schæfer,labrador,dobbermann,akita inu,rottweiler og bc. :) O jo, hjemmesiden funker,bare feil link. :S

  http://ulvinne.googlepages.com er mer riktig. :)

 5. Hei:P

  SÅ du hadde en blandingshund?HVa er den blanding av? Virker ikke hjemmesida di?

 6. Er det noen her på hundesonen som er flinke til og lage hjemmesider? Siden vil bli en informasjonsside. Mer info om selve siden kan du få på PM. Da dette blir på frivillig basis har jeg ingen penger og gi. Men det er et stort prosjekt og kanskje kan det være god trening? Håper noen frivillige gode mennesker kunne tenke seg dette. Mvh Tanya. ps: det er ikke en personlig side dette er snakk om.
 7. Ulvinne

  Egent bilde.

  Er det noen som kan være så snille og fortelle meg hvordan jeg setter inn et egent bilde på layouten i freewebs? Jeg finner ikke ut hvordan jeg gjør det. Tusen takk for svar!
 8. Ulvinne

  Knapper.

  Da har jeg fått med meg litt av de grunnleggene html kodene. Men hvordan får jeg knapper og flere sider i html kit?
 9. HAr fått til en veldig enkel animasjon i photoshop nå. MEn den ble ikke veldig bra,også har jeg ikke skjønt hvordan jeg kan få opp nytt bilde med tekst. Altså: Hvis jeg har et bilde med tekst liggende i et banner,får jeg det andre bildet og teksten dit også,men da skjønner jeg ikke hvordan jeg kan animere det. Noen som vil være så snille og hjelpe litt?
 10. Jeg skulle hatt hjemmesiden min over på serveren til telenor. Min nåværende hjemmeside ligger på piczo(http://varghiet.piczo.com). Men da serveren til piczo er treg og jeg dessuten kunne tenke meg en noe mer seriøs funksjonabel side,kunne jeg tenkt meg og få den over dit. Foreløpig har jeg fått beskjed om at html(?) kodene som ligger på piczo(siden jeg vil flytte) må gjøres om på litt. Noen som kunne tenkt seg og hjelpe litt? Skjønner ikke noe jeg. Har forresten fått alle mappene jeg skal benytte meg av over på telenor.
 11. Ulvinne

  Kreativ?

  Er det noen kveative mennesker her som kan lage eller vet om en fin layout? Den skal helst være litt anonym,men gjerne med noe som viser at siden handler om hund. Har et stort prosjekt på gang her så hadde vært veldifg takknemmelig for litt hjelp:)
 12. Jeg har kommet så langt som til at jeg klarer og lage en gave,altså,jeg klarer og lage en ramme,og jeg klarer og fylle inn farge. Men jeg får ikke til og få et bilde inn i gaven... Veldig frustrerende da jeg har fått noen ny bilder blandt annet som jeg gjerne skulle hatt et banner til:( Er det noen som vil være snille og hjelpe meg? Synes du det blir enklere kan du bare legge meg til msn,den står i profilen min. Så kan du bare blokkere og slette meg etterpå om du vil det. Veldig takknemmelig for all hjelp.
 13. Ulvinne

  Ny hjemmeside.

  Da har jeg fått rotet meg til og fikse litt på hjemmesiden min også. Kjempe flott med tilbakemeldinger i form av både ris og ros! Adressen er: http://varghiet.piczo.com Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en katte bakgrunn vil jeg bli veldig taknemmelig da jeg tydeligvis ikke er så flink til og google. Takk så lenge.
 14. Noen som kan lage dette til meg? Gjerne med begge hundene og noen med bare en hund. Tar gjerne i mot gaver også..
 15. Nå klarer jeg iog lage et banner med farge. Men jeg får ikke satt mine bilder inn i banneret.. Noen som kan fortelle meg hvordan det gjøres? Helst ikke henvis meg til "hordan lage gaver" da jeg ikke skjønt noe av det:) Har forresten paint shop pro 8. Tusen takk for all hjelp.
×