Jump to content
Hundesonen.no

Anko

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Anko

 • Rank
  Nykommer

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Akershus
 1. Anko

  Papillon/yorkshire terrier/schipperke

  Ja er noe med at de små kanskje slipper litt billigere unna mtp. oppdragelse 😅 Mannen min kjenner til en yorkie som er veldig trivelig og grei, så de kommer vel i alle varianter de også.
 2. Anko

  Papillon/yorkshire terrier/schipperke

  Takk for svar 👍 Har sett på puddel, og det er absolutt et alternativ. Varsling når noen kommer er ok, og hører vel med. Og den må ikke eeeelske alle fremmede, men være vennlig. Belgeren vi hadde var i overkant reservert, og det ønsker jeg meg ikke en gang til 😅 Hun var litt enmannshund. Så vi er godt vant med å ivareta barnas vs. hundens behov for å si det sånn. Nå vil vi ha en hund som er hele familien sin, som alle kan ha glede av.
 3. Hei! Vi er en familie med 2 barn (6+3 år) som har lyst på ny hund. Vi har hatt belgisk fårehund før, så vi er hundevante. Kriteriene denne gangen er : - (Helst) Liten nok til å bli med inn i flycabinen (dvs. max 6-7 kg/20-25 cm) (Har familie som bor langt unna, og vil ikke sende hund i lasterommet + barna kan gå tur uten å bli slept avgårde) - Livlig og glad, må «tåle» å være med rundt/treffe folk. (Barn på besøk osv) - Lett å trene! Jeg vil gjerne drive litt med hundesport (triks/Lydighet/agility/spor etc). Utstilling er også aktuelt. - Klare å henge med på lengre turer. (Dagsturer/fjell) Far i huset ønsker seg yorkien, røytefri osv. Men jeg som gjerne vil trene hunden tror kanskje en av de andre alternativene er bedre egnet til hundesport? Normalt ville vi tatt en tur på utstilling, kikket og hilst litt, men det er jo vanskelig nå. 😬 Hvem av rasene nevnt i tittelen tror dere passer best til oss? Det jeg frykter med Yorkien er pelsstellet hvis den skal stilles ut. Redd det blir for mye styr? Hvordan er det med Papillon og røyting? Schipperken blir kanskje for stor ift. flykravet? Og så står det at de er skeptiske til fremmede/varsler mye, og da vet jeg ikke om de passer her med barn og besøk? (etter corona..)
×