Jump to content
Hundesonen.no

Matmora

Medlemmer
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Matmora

 • Rank
  Nykommer
 1. Matmora

  Redusert syn

  Er det noen som har erfaring med at en hund kan få redusert syn som komplikasjon ved en kraftig antibiotikakur? Ei dame jeg kjenner fikk problemer med synet ved en kraftig antibiotikakur, så derfor lurer jeg på om det samme kan skje med hunder
 2. Matmora

  Fagbrev, barne- og ungdomsarbeider

  Når du planla dagen, gikk det da bare på hva du skulle gjøre eller planla du også hva resten av barnegruppa og de andre voksne skulle gjøre denne dagen?
 3. Matmora

  Fagbrev, barne- og ungdomsarbeider

  Jeg skal ha prøva mi i barnehage. Alt av hjelpemidler er jo tillatt under planlegginga så jeg slipper heldigvis å huske alt av rammeplan osv. Har skjønt at begrunnelser og evaluering er nesten alfa og omega. Endringer i planer må en jo regne med når en har med mennesker å gjøre. Takker og bukker:-)
 4. Nå nærmer jeg meg fort datoen for den praktiske prøva og da kan jeg forhåpentligvis kalle meg for barne- og ungdomsarbeider. Noen tips til hva jeg bør tenke på under forberedelsene mine og under planlegging av selve prøvedagen?
 5. Matmora

  Glucosamin

  Bikja har en liten forkalkning i ryggen også har hun etter alle symptomer å dømme hatt en prolaps nå. Hvordan virker glucosamin på dette? Er dette noe jeg trenger å få fra dyrlege eller jeg kan kjøpe det selv? Hva er dosen og evt bivirkninger? Hun veier ca 20 kg.
 6. I går gikk vi til investering av ny sele til prolaps-dyret, endte opp med webmaster fra ruffwear. Han som jobba i dyrebutikken har selv hund med prolaps og anbefalte den typen uten tvil. Har prøvd den i dag og hun så ut til å trives godt med å ha den på seg. Ellers er formen hennes fin, ingen smerter, syns det er kjedelig å bare rusle noen små-turer, men det økes jo sakte men sikkert.
×