Jump to content
Hundesonen.no

Meadow

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Meadow

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 09/17/1992

Contact Methods

 • MSN
  BooOnThis@msn.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Asker
 • Hunderase
  Varmblodstraver
 • Mine dyr
  -Når jeg var liten, altså fra jeg var baby til jeg var tre, hadde vi en schnauzer. Hun het Bonnie og var kjempefin! Desverre måtte hun avlives, da hun var veldig gammel og jeg tror hun hadde kreft.
  -Når jeg var 4 flyttet vi til USA, da det var her pappa vokste opp. Jeg og mamma fikk en katt hver som het Snuffy og Stubs. De var kattungene til tanten min sin katt, som desverre ikke lever lenger heller. Snuffy, som var min, var en skogkatt, og hadde lang pels. Stubs ble kalt Stubs fordi moren hadde bitt av halen istedenfor navlestrengen. Så lille Stubs hadde en liten hale. Hun fikk også kattunger, selvom de var innekatter. Vi tror vi fant ut av Snuffy var gutt, ikke jente. Ellers var det fordi kattene stakk av en gang.
  -Når vi bodde i USA dro vi mye på camping. Her startet min kjærlighet for hester. Jo, jeg hadde alltid elsket dem, men det var her det begynte. På en utrolig herlig ranch i California, med masse flotte hester. For en stund siden skulle vi se om gården fortsatt var der, men der var det desverre kun noen få brente planker som stod. Det var trist å se.
  -Når jeg var 7 fikk jeg mitt første marsvin. Jeg husker ikke rasen, men han var korthåret. Jeg fikk han til jul, og elsket han. Mamma sa jeg måtte være veldig forsiktig med han siden marsvin ikke tåler mye, det husker jeg godt. Så når jeg skulle klemme han, bare lot jeg som ved å løfte skuldrene. Desverre døde han kun 3 uker senere av ukjent grunn.
  -Når jeg fylte 8 fikk jeg til min store glede et nytt marsvin. Hun het Sussi og var blanding av rosett, angora, tricolor og langhåret. Utrolig pen, med sort ansikt, hvit på midten og brun på rompa. Hun ble hele 6 år gammel og døde desverre sommeren 2006.
  -Min elsk for hester vokste, og når jeg var 9 tok jeg opp ridningen igjen. Jeg hadde ridd noen ganger før det, men ikke fast. Vi møtte en dame som trengte noen til å ri hesten sin litt. Det gikk veldig fint og Penny var kjempesnill. Men hun var følsom i munnen og eieren syntes det kanskje ble litt dumt om en nybegynner skulle ri henne, noe som er veldig forståelig. Derfor fikk jeg prøve en annen søt liten krabat, nemlig Pascha! Hun er en Dansk Sportsponni, utrolig herlig. Hun lever fortsatt, selvom hun nå er 29 år gammel! Hun ble solgt etter et halvt år da hun hadde spatt og ikke kunne brukes til det eieren ville. Komisk nok, red jeg Pascha igjen i 2006, men det varte ikke lenge da hun ble solgt igjen. Når Pascha dro, fikk jeg faktisk velge nøyaktig hvilken hest jeg ville ri. Først pekte jeg på Toffee, men på den tiden var hun for ung til å ris på. Toffee, som er blanding av gotlandsruss og shettis er føllet til Sotlugg.

  Etter dette har jeg ridd uttallige forskjellige hester, og syntes selv jeg har begynt å bli en rimelig god rytter. Jeg driver med horsemanship på egene prinsipper og elsker sprang og dressur.
 1. Gratulerer med dagen!

 2. Gratulerer med dagen!

 3. Meadow

  Blandingshund

  Truls er en Pointer\Irsk Setter. VELDIG pen! Liker utseendet hans veldig godt, da han ser veldig ut som en Pointer, men mye kraftigere:) Desverre er han veldig stressa, men det takler vi=)
 4. Meadow

  Jack Russell Terrier

  Venninna mi har en jack russell som venter valper=) Her er bilde av henne=D
×