Jump to content
Hundesonen.no

RSKFarsbo

Medlemmer
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About RSKFarsbo

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 01/04/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hedmark
 1. RSKFarsbo

  Tolleren Josie

  Dette var trist lesning. Jeg har vært borti dette, siden det var forkalkning i ryggen Shira slet med. Hun gikk på Rimadyl de siste to årene hun levde, hadde aldri noen problemer med magen på de to årene. Det jeg fikk til tips, var å passe på at hun ikke ble kald, så jeg ville investert i ett skikkelig dekken til vinters. Og når vi skulle ut på skikkelige langturer(så vi skulle ha en liten pause underveis) så hadde jeg alltid med ett teppe, både høst/vinter/vår og på dårlige sommerdager. Slik at hun ikke skulle ligge rett på kald/fuktig underlag. Fikk også tips om at svømming skulle være bra, men siden jeg bor litt utpå bondelandet så testet vi ikke det. Og følge med på henne, se etter tegn på om hun begynner å få nok. Shira ville gjerne leke mer selv om man kunne se at hun begynte å få vondt, så det var flere ganger jeg måtte bryte inn å be henne om å slappe av. Også vil jeg gi deg en god klem og ønske Josie god bedring og lykke til
 2. RSKFarsbo

  Arne-Berg av Geehrbacch

  Da har vi vært på utstilling i Letohallen, og jeg er meget fornøyd med lillemann. I går ble han BIR valp og BIG 2 valp. :D
 3. RSKFarsbo

  Letohallen 1 og 2 oktober

  Jeg er veldig fornøyd med gårsdagen, det var både min første og Arneberg sin første ordentlige utstilling. Og Arne ble BIR valp og BIG 2 valp.
 4. Veldig fornøyd med Arne som ble BIR valp og BIG 2 valp i Letohallen i går, 01.10.2011. :o))

 5. RSKFarsbo

  Arne-Berg av Geehrbacch

  Tusen takk, jeg synes selvsgt han er helskjønn. Liker da de andre fargene også, men det er noe helt spesielt med fargene til Arne. Det var absolutt ikke noe moro, håper det var første og siste gang noe slikt skjer. Nope den var i bånd, men eieren hadde null kontroll. Hun klarte ikke stoppe den selv, var en fra hundeklubben som var rask og klarte og få tak i labben og dra den vekk. Fikk høre i dag at den andre labben hennes(hun hadde med to) også hadde angrepet en hund. Så hennes to hunder gikk til angrep på 3 hunder på ett par timer, to av hundene var valper den siste er jeg usikker på.
 6. En utstilling over, nå er det bare å trene frem til Letohallen.

 7. RSKFarsbo

  Letohallen 1. og 2. oktober

  Skal stille i valpeshow både lørdag og søndag.
 8. RSKFarsbo

  Arne-Berg av Geehrbacch

  På lørdagen var vi på vår første utstilling. Vi tok det mest som en trening før vi skal i Letohallen, og bare kosa oss. Det var både min og Arne sin første tur i ringen, og det var moro! Først noen bilder fra valpeshowet: Litt spente begge to, snart vår tur. Akkurat blitt ropt opp, og er så klar som vi kan få blitt. Er da flink å står på bordet. Vise oss for dommeren. Står jeg ikke pent kanskje? Så var det ut i matchshowet: Kan da stå pent nå også gitt. Vakre pjokken min. Vi ble 3. gruppen vår i valpeshow. Dommeren syntes han var litt løs forann, men det var eneste "negative", fikk knall god kritikk. Så jeg var fornøyd. Matchshow gikk ikke så bra, vi røyk i første runden. Alt i alt er vi fonøyd med dagen, med unntak av en negativ opplevelse. Vi gjør oss klare for å bli ropt opp til matchshowet, og står da ved ringen sammen gubben, med Arne mellom oss.. Så kommer det en j***a labrador ut av det blå å går rett på Arne,noe som ente med en hysterisk valpis som prøvde desperat å komme seg opp og vekk. Takk og lov for at andre tilskuere rundt var raske når de fikk med seg hva som skjedde, og fikk unna labben, for det var noe eier selv ikke klarte! Etterpå da så ville ikke Arne for nærme noen andre hunder(ikke en gang andre hunder han kjenner godt), og for første gang så bjeffet han på en annen hund. Labben ble forvist fra området, da Arne ikke var den første den gikk på i løpet av dagen. Så nå blir det mye sosialisering med snille og trygge hunder fremover, vil virkelig ikke ende opp med en hund som er redd for andre hunder!
 9. RSKFarsbo

  Arne-Berg av Geehrbacch

  Takk Det er ikke så ille mye jobb som jeg først så for meg. De slipper ikke røyte-pelsen, så må jo da kamme ut "tuggene" som blir liggende inni pelsen. Og er man flink å kammer en-to ganger i uken så er det ikke mange minuttene som skal til, i følge andre jeg har pratet med som har rasen. Takk Hehehe, disse navnene på hundene skal ikke være bare bare altså Alle valpene i kullet er oppkalt etter stedsnavn rundt om her i Åsnes, men vi sier stort sett Arne til han. Og i noen tilfiller blir det Punky fra sambo, siden sambo mener han ser ut som en punker med luggen rett opp til tider(sånn ca. 90% av tiden). Takk Tror nok ikke det skal være noen fare for at han skal fryse nei.
 10. Ser frem til ÅOHKs Valpeshow og Matchshow 10. september. :o)

 11. RSKFarsbo

  Arne-Berg av Geehrbacch

  Takk, jeg synes selvsagt han er super nydelig. I dag er Arne hele 15uker, og han begynner å bli stor gutt. Nå har vi akkurat kommet inn fra tur i regnet, så nå ligger voffsene og slapper av på rommet sitt. Så nå får de bare tørke litt, så skal de få komme inn på stua de også. To meget våte voffser, som synes det er litt teit å måtte være på rommet for å tørke.
 12. RSKFarsbo

  Arne-Berg av Geehrbacch

  Arne vokser og vokser, vi var hos dyrlegen 20. juli og da veide han 5,95kg. Og i dag så har vi veid han igjen, og nå veier han 8,2kg! I dag så synes gutta det har vært best å ligge inne og slappe av, siden regnet bøtter ned. Fikk en litt skremmende episode i dag, bak huset så har vi en bratt skråning ned mot Glomma. Og plutselig bestemmer Arne seg for at ned der skal han, og før jeg rekker og få stoppet han så spretter han i vei. Men det er ganske så bratt og langt ned, så plutselig går han kast i kast nedover og jeg hører han hyler. Og jeg må innrømme jeg fikk passe panikk! Men jeg har tatt på han, kjent og sett etter om han har vondt noe sted. Og det virker ikke slik, takk og lov! Så jeg krysser fingrene for at han ble mer skremt enn han fikk vondt. Men jeg kommer til å følge med på han, er jo redd for at han skal ha skadet seg. Stakkars lille valpis.
 13. RSKFarsbo

  Tolleren Josie

  Hipp hipp HURRA for Josie.
 14. RSKFarsbo

  Arne-Berg av Geehrbacch

  Alle farger er godkjent. Faren til Arne er en av Gunilla Skallman sine gutter, Gordon Of The Gentle Bears. Og moren er Glamurous Gatria (Ida), fra Kennel Geehrbacch. Edit: Fargen heter bare Brun/Tan
 15. RSKFarsbo

  Arne-Berg av Geehrbacch

  Takke takk. Jeg kjenner ikke så mange av rasen selv, men har lest mye om den. Og jeg falt helt for mora til Arne. For en herlig hund med en flott personlighet.
×